1 min read

Lista completa directoare romanesti de articole

Salut! In ultima vreme, directoarele de articole au devenit din ce in ce mai cautate. S-a tot pus problema realizarii unei liste care sa centralizeze directoarele de articole cu toate detaliile pentru ca cei care le folosesc, in special content writer-ii, sa le gaseasca mai usor. Liste s-au tot facut insa pana acum nimeni nu a „indraznit” sa publice o lista verificata in prealabil. Va prezint o lista cu 30 de directoare de articole romanesti. Fiecare director de articole a fost verificat iar cele care au liniute in loc de unele informatii, inca nu au fost verificate. Pe masura ce lista va fi revizuita, veti putea observa aici update-urile.

Descarca in format PDF lista directoare romanesti de articole de AICI

9 thoughts on “Lista completa directoare romanesti de articole

  1. Din experienta proprie ca scriitor de articole va pot spune ca perioadele de aprobare din tabel nu sunt reale. Inclin sa cred ca talbelul incearca sa favorizeze 2-3 directoare nu foarte stralucite. O evaluare realista ar fi mult mai utila. Succes

  2. Buna ziua! O legatura in plus, respectand criteriile din lista: promoafaceri.com, PR5, link dofollow – 1-4, editor text personalizat HTML, aprobare manuala 2ore. Multumesc.

  3. Ma bucur sa vad ca mi-ai adaugat directorul de articole in lista ta. Al tau e de mult timp prezent in lista de pe seoads.org! La mai mare!

Lasă un răspuns