sediu social
Afaceri Antreprenoriat

Ce inseamna sa stabilesti sediu social la avocat

Distribuie mai departe

sediu socialInfiintarea unei firme presupune destul de mult efort, dar si destul de multe cheltuieli. Pentru ca firma sa isi desfasoare activitatea intr-un mod productiv, in mod sigur alegerile antreprenorului trebuie sa fie bazate cat mai mult pe limitarea cheltuielilor si eficientizarea costurilor. A obtine sediu social pentru firma ta poate inseamna destul de multa bataie de cap, insa nu si daca reusesti sa faci o alegere buna in ceea ce te priveste.

Exista mai multe variante pentru a obtine sediu social pentru firma: poti alege sa stabilesti sediu social in apartament, insa pentru acest lucru vei avea nevoie de aprobari de la vecinii si de la asociatia de proprietari; in cazul in care unul dintre vecini nu este de acord, atunci nu vei reusi, din punct de vedere legal sa stabilesti sediul social in apartamentul tau. Cea de-a doua varianta este sa platesti chirie sau sa cumperi un spatiu pentru sediu social, dezavantajul aici este ca prespune o investitie destul de mare, chiar daca este vorba de una initiala foarte mare sau de una lunara. Cea de-a treia posibilitate este sa stabilesti sediul social la avocat. Acesta presupune la randul lui o cheltuiala, insa nu la fel de mare ca in cazul inchirierii spatiului. Activitatea firmei nu va fi desfasurata la sediul social, insa firma de avocatura iti poate pune la dispozitie si alte servicii care sa iti fie utile in firma, printre acestea se numara: primirea si predarea corespondentei, nu mai ai nevoie de aprobarile vecinilor, plus ca nu va mai trebui semnat decat un singur document, ceea ce reduce durata de infiintare a firmei de la 7 zile la doua zile.

Pentru infiintarea firmei ai de luat in calcul destul de multe cheltuieli, insa in acelasi timp trebuie sa gasesti cel mai bun raport calitate-pret la orice ai avea nevoie pentru firma ta. Din acest motiv, a alege sediu social la avocat ar putea fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face in primul an pentru firma. In felul asta te vei putea dezvolta, insa vei putea primi serviciul de care ai nevoie intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa poti incepe sa obtii profit intr-un termen cat mai scurt.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *