inchidere firma
Afaceri Antreprenoriat

Cine te poate ajuta sa iti inchizi firma

Distribuie mai departe

A inchide o firma poate fi solutia salvatoare pentru devoltarea alteia. Cum se poate acest lucru? De multe ori, cei cu spirit intreprinzator opteaza pentru posibilitatea de a-si deschide mai multe firme. Bineinteles, ca la fel de frecvent se intampla ca nu fiecare dintre acestea sa fie un succes. Din acest motiv, decizia pe care o va luat antreprenorul, va fi fi aceea de a suspenda activitatea firmei pentru o perioada determinata (nu mai lunga de doi ani), fie de o lichida sau a o radia.

inchidere firmaPentru oricare dintre aceste posibilitati ai opta, trebuie sa ai in vedere faptul ca ai de parcurs cateva etape esentiale. Pentru a putea realiza acest lucru, vei avea nevoie mai intai de toate, de alegerea acelei optiuni care sa te avantajeze din toate punctele de vedere. Fie ca e vorba de lichidarea firmei, de suspendarea achitivitatii sau radierea ei, trebuie sa aflii care sunt optiunile tale, ce prespupune fiecare dintre acestea si care din ele se pliaza cel mai bine pe cazul tau.

Odata ce acest lucru a fost stabilit, vei putea negocia cu mult mai multa usurinta ceea ce ai de facut mai departe care sunt etapele de parcurs si ce presupune fiecare in parte. Avantajul este ca o firma profesionista de consultanta in lichidari firme, va face mai mult decat sa te consulte in privinta luarii celor mai bune decizii, ci va face pentru tine toate demersurile necesare, astfel incat sa poti sa iti poti directiona eforturile si resursele catre lucrurile care iti ofera mai mult profit si in acelasi timp mai multa satisfactie.

Un alt lucru pe care va trebui sa il ai in vedere este punerea la punct a tot ceea ce tine de contabilitatea firmei. Pentru ca actele pentru radierea firmei sa fie in regula, trebuie ca tot ceea ce tine de contabilitatea firmei sa aiba organizarea ceruta legal, iar prin intermediul acestora sa aiba sens demersurile efectuate. Tot ceea ce faci va trebui sa fie in concordanta cu legislatia in vigoare, insa in acelasi timp va fi nevoie sa optezi pentru cele mai bune decizii in ceea ce priveste activitatea pe care vrei sa o intreprinzi in viitor, fie ca este vorba de aceeasi firma, sau de o cu totul alta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *