bitcoin
Finante

Bitcoin-Shop.ro reprezinta ceea ce toti utilizatorii si posesorii de unitati de moneda digitala criptata Bitcoin asteptau de acum cativa ani

Distribuie mai departe

Bitcoin Shop si-a propus inca de la inceput sa ofere oamenilor o alternativa simpla si pe intelesul lor la tot ceea ce exista in momentul de fata pe piata de profil din Romania. Felul in care a fost conceput intregul sistem a pornit de la o nevoie identificata in piata, si anume nevoia de a fi corect si complet informat, de a avea parte de consiliere si asistenta in domeniu, dar si de nevoia de transparenta, securitate si intimitate a datelor.

Cu sute de clienti multumiti la doar cateva saptamani de la lansare, acest nou site se contureaza deja ca fiind un aliat de incredere al investitorilor romani care isi doresc corectitudine, transparenta, loialitate, respect si incredere.

Bitcoin-Shop.ro este un schimb valutar online, un bitcoin exchange dedicat pietei din Romania. De altfel, Bitcoin-Shop.ro a adus pe piata din tara noastra un nou model de schimb valutar, mai aproape de oameni.

Platforma online de exchange, gratie pasilor simpli si intuitivi, a continutului ce este realizat integral in limba romana si a oamenilor minunati ce se afla in spatele site-ului si a ideii si care pot raspunde oricand oricarei intrebari legate de Bitcoin si de modul de tranzactionare, reuseste sa elimine retinerile si problemele pe care orice inovatie sau orice lucru necunoscut il aduce in mintea oamenilor.

Din aceleasi considerente site-ul gazduieste in paginile sale foarte multe informatii despre felul cum este creata aceasta moneda digitala, despre ce anume ii confera valoare si despre felul in care poate fi ea folosita pentru a cumpara sau a vinde diverse bunuri. Bitcoin este, de altfel, cea mai veche astfel de moneda electronica, fiind prima care a aparut pe piata si care a rezistat de-a lungul timpului, sporindu-si in permanenta numarul, valoarea si cautarea.

Diferenta intre un astfel de exchange online de bitcoini si o piata de tranzactionare a acestor monede este data de felul in care se stabilesc raporturile. In cazul Bitcoin-Shop.ro, platforma nu este un intermediar sau o parte terta, ci ea reprezinta una dintre cele doua parti direct implicate in schimb. Altfel spus, Bitcoin Shop functineaza ca un exchange clasic, din lumea reala, unde un client merge pentru a converti sau a preschimba o valuta in alta.

Aici este vorba strict de utilizarea bitcoin, fie pentru a vinde aceasta moneda catre Bitcoin-Shop.ro, fie pentru a cumpara unitati bitcoin de la aceasta. Tranzactiile se realizeaza la cursul zilei respective, asa cum se intampla in cazul oricarei alte case de schimb valutar.

Deoarece pentru a putea transfera bani pe internet este nevoie de date precum adresa portofelului electronic pentru bitcoini si contul bancar in care se vor primi sau din care se vor transfera bani catre exchange, Bitcoin-Shop.ro solicita crearea unui cont de utilizator, cu date de identificare unice si securizate. Acest sistem este o protectie in plus, un mijloc prin care platforma isi securizeaza conexiunea cu fiecare utilizator in parte, mentine si protejeaza intimitatea clientilor sai, oferind totodata servicii personalizate in functie de profilul fiecarei persoane inregistrate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *