Descopera totul despre fondurile de investitii
Finante

Descopera totul despre fondurile de investitii

Distribuie mai departe

Ai o suma colosala de bani pe care doresti sa o investesti? Atunci descopera mai multe despre fondurile de investitii.

   Crezi ca stii totul despre fondurile de investitii

Fondurile mutuale sunt organisme care au ca scop principal atragerea dar si punerea la comun a banilor mai multor investitori privati.

Trebuie sa stii ca investitia in aceste fonduri mutuale se face prin achizitia unor unitati de fond. Diferenta dintre aceste fonduri si actiuni este ca aceste unitati de fond se emit continuu si pot fi achizitionate si vandute incontinuu.

Vezi mai multe detalii pe aceasta pagina despre tot ce inseamna fondurile de investitii. Toate sumele care vor fi acumulate intr-un fond sunt gestionate de catre administratorul acelui fond.

Tipuri de fonduri de investitii

Fonduri deschise de investitii

Aceste fonduri de investitii se vor emite si rascumpara unitati de fond incontinuu. Acesta este util pentru persoanele care vor sa se imbogateasca in scurt timp si care vor sa isi rascumpere unitati de fond in orice moment.

Fonduri inchise de investitii

Sunt ceva mai stricte dar asta doar in ceea ce priveste tranzactionarea unitatilor de fond. Durata de viata a acestor tipuri de fonduri este una limitata, perioada care va fi stabilita se va specifica si in acte astfel incat sa stii exact care este aceasta perioada.

La final fondul este lichidat si rezultatul este impartit intre investitori.

Fonduri de actiuni

Fondurile de actiuni vor plasa banii adunati in actiuni listate la bursa care vor fi emise de catre diverse companii.

Acceseaza acesta pagina pentru mai multe informatii despre cate riscuri pot prezenta in tara noastra aceste fonduri de investitii. Investitiile sunt recomandate pentru oamenii care vor sa isi suplimenteze veniturile si inca nu stiu ce afacere sa isi deschida. Pentru fondurile de investitii nu ai nevoie de foarte multe cunostinte in domeniu, trebuie doar sa iei legatura cu reprezentantii bancii si acestia te vor indruma sa faci cele mai bune alegeri.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *