Finante

Gasirea unui credit de refinantare in lei sau Euro

Distribuie mai departe

Despre ce este vorba atunci cand ne referim la refinantare, ca si serviciu bancar, ori la obtinerea unui credit de refinantare, in sine? In doar cateva cuvinte, o scurta definitie ar putea fi aceasta –  dobandirea unui nou credit, din care sa se achite creditul (sau creditele) detinute deja. Piata din Romania ofera o multime de variante din care sa alegem, ca si persoane fizice. Aceasta cautare  poate sa fie insa extrem de solicitanta, dificila si uneori chiar asemanata cu o alergare in cerc. Pentru a gasi cele mai convenabile produse de pe piata, in acest segment adresat obtinerii unui  credit de refinantare, tot mai multi romani se indreapta catre serviciile de calitate oferite de firmele de brokeraj de credite.  Acestea ofera solutii complete in segmentul de credite de nevoi personale cu ipoteca si credite ipotecare/imobiliare. Descopera un astfel de credit de refinantare prin Eusor.ro !

O scurta descriere a acestui serviciu, in ofertele societatilor de brokeraj credite, poate sa contina precizarea urmatoarelor elemente – vom analiza in mare oferta Eusor Consulting, una dintre cele mai bune agentii de profil, de pe piata, la ora actuala:

  •   Care sunt destinatarii respectivului credit de refinantare: persoanele fizice de cetatenie romana sau cu venituri in Romania
  •   Dobanda aplicata:  de la 5,01% la creditele in Euro; de la 5,25% la cele in Lei.
  •   Finantarea maxima: 85% din valoarea garantiei
  •  Aceste credite pot fi acordate atat in Lei cat si in Euro, avand incluse asigurare de viata; fara a necesita vreo forma de avans
  •   Comisioanele practicate pot sa difere de la agentie la agentie; in cadrul Eusor.ro insa, acestea sunt zero, pentru urmatoarele aspecte:

– analiza dosarului

– administrarea lunara

– rambursarea anticipata

  •  Perioada de acordare poate sa ajunga pana la 35 de ani
  •   Nu se cere avans
  •  Timpul de aprobare este de  10 zile lucratoare, din momentul predarii documentatiei in forma sa completa.

Pentru un acces mai usor la aceste servicii, ai foarte adesea doua sau mai multe optiuni din care poti sa alegi: te decizi sa aplici online pentru un astfel de credit de refinantare – urmand cu usurinta linkul acesta www.eusor.ro/credite/credit-de-refinantare, dai un telefon ori un email pentru a stabili o intalnire sau te pregatesti pentru o vizita la birourile Eusor Consulting, din Bucuresti. Odata ce ai facut aceste lucruri, jumatate din munca ta a luat sfarsit !

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *