Idei de afaceri la domiciliu
2 mins read

Idei de afaceri la domiciliu

Din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa isi creeze o afacere la domiciliu datorita numeroaselor avantaje oferite de aceasta solutie.

Pentru unii, este vorba despre o reconversie. Pentru altii, este vorba despre exercitarea aceleasi activitati insa, de aceasta data de acasa, intr-un mod liber si independent. Esti gata sa lucrezi de acasa? Iata cateva idei!

Deschide un magazin online

Daca vrei sa comercializezi un produs, deschiderea unui magazin online este o solutie potrivita. Din punct de vedere tehnic, deschiderea unui magazin online este relativ simpla si investitiile sunt minime, mai ales datorita unor unelte digitale precum Shopify. Principala intrebare este: ce vei vinde?

– Unii prefera sa isi vanda propriile produse precum creatii handmade;
– Altii vor sa se dezvolte si fac apel la diferiti furnizori;
– Altii incearca e-commerce la o scara mai larga, opteaza chiar pentru dropshipping;

Decorator interior

Home-staging, decoratiuni interioare, amenajarea spatiilor….toate acestea nu mai au niciun secret pentru tine? Iti poti crea o firma online de decoratiuni interioare. Cateva calitati sunt necesare precum sa stii sa ii asculti pe altii, creativitate si numeroase abilitati in domeniul design-ului.

Antrenor sportiv sau profesor de Yoga la domiciliu

Un antrenor sportiv antreprenor, profesor de yoga sau orice alta activitate sportiva/fizica ai alege vei avea succes deoarece oamenii vor dori intotdeauna sa se mentina in forma, sa practice diferite activitati sportive.

Sectorul sportului, al bunastarii este o piata in continua dezvoltare si ai toate sansele sa combini pasiunea cu profesia, alegand acest tip de activitate. In majoritatea din cazuri te vei deplasa la domiciliul clientului dar, mai nou, exista si studiouri de yoga la domiciliu, aestea din urma sunt din ce in ce mai frecvente in ultima perioada.
Pentru a atrage clientela vei avea nevoie de diplome, atestari, certificari, etc, in functie de activitatea sportiva aleasa.

Lasă un răspuns