Furtunuri hidraulice Parker
Industrie

Dezvoltarea segmentului de aplicatii hidraulice

Distribuie mai departe

Furtunuri hidraulice ParkerIn ultimii ani, s-a observat o dezvoltare considerabila a unor noi aplicatii industriale, cat si mobile. Tocmai de aceea, numerosi distribuitori au adus o serie de produse destinate acestor nevoi – fie ca e vorba de  aplicatii in zona hidraulica ori pneumatica. Unele dintre produsele fara de care nu s-ar putea desfasura o gama larga de activitati sunt cele din segmentul de furtunuri hidraulice.  Cel mai adesea, acestea sunt sertizate pe loc, folosindu-se racorduri si nipluri potrivite, de la diversi producatori, prezente in stocul respectivelor magazine. Vezi aici categoria de furtun hidraulic disponibil in serii variate de modele, de la producatori de renume, ca Parker,  Legris, Denison sau Domnick Hunter.

 

Care sunt fluidele transportate ? Aceasta e o intrebare frecvent intalnita, a carei raspunsuri este insa extrem de importanta:

– apa

– emulsie de ulei-apa

– ulei hidraulic mineral si sintetic

– amestec ulei glicol

– lubricanti pe baza de ulei mineral si vegetal

– aer

– lichide hidraulice biologic degradabile.

Chiar daca cataloagele fiecarei firme de distributie in domeniul pneumatic sau hidraulic po sa varieze  acestea contin deseori clasificari de urmatorul tip:

– furtunuri  hidraulice  de presiune joasa

– furtunuri hidraulice de presiune medie

– furtunuri hidraulice de presiune inalta

– furtunuri hidraulice de presiune foarte inalta

– furtunuri hidraulice termoplastice (pentru ulei, combustibil, apa, aer), rezistente la  abraziune externa, cat si la temperatura, radiatii, influente chimice sau petroliere.

Modurile in care acesta sunt descrise e pe baza diametrului nominal, a plajei de temperaturi,  a presiunii de lucru suportate, a invelisului exterior. Astfel, celor mentionate mai sus li se adauga si variantele de furtunuri ignifuge, pentru utilaje forestiere sau pentru spalare cu presiune.

 

Este foarte important ca deodata cu achizitionarea acestor furtunuri sa se apeleze si la gama necesara de accesorii (nu doar nipluri si reductii) ci si fitinguri, adaptoare, supape, garnituri, coliere, flanse, bucse, robinete,  armaturi si asa mai departe.  Gaseste aici furtunuri hidraulice marca Parker, prin Ph Technique – o serie variata de produse, de cea mai buna calitate,  apreciate  in intreaga lume. De asemenea, pentru intreg setul de lucrari sau produse trebuie sa se puna accent si pe oferirea unei garantii, cat si a service-ului in perioada de post garantie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *