Industrie

Un generator de curent silentios face toti banii

Distribuie mai departe

La nevoie, generatoarele electrice se dovedesc a fi achizitii valoroase pentru orice afacere sau gospodarie. In timpul caderilor de curent in locatii in care functionarea anumitor aparaturi este esentiala, sau acolo unde o priza nu este disponibila, nimic nu este mai folositor decat un generator portabil. Din pacate, unul standard nu este foarte silentios, si in anumite conditii, acest lucru se poate dovedi destul de deranjant. Imaginati-va ca faceti o excursie cu cortul in salbaticie si sunteti nevoiti sa ascultati toata noaptea zgomotul generatorului din rulota langa care ati campat. Cu alte cuvinte, daca luati decizia de a cumpara un generator electric, este important sa fiti constient de dezavantajele sale. In ziua de astazi exista generatoare de inalta calitate, mai silentioase si mai eficiente decat in trecut.

Un exemplu de astfel de generator este cel produs de Honda. Acesta are proprietati fonoizolatoare excelente comparativ cu toate celelalte branduri de pe piata. Multi oameni considera ca nu este prudent sa cheltuie o suma destul de ridicata pe un generator, deoarece nu se stie niciodata daca apuca efectiv sa il foloseasca. Cu atat mai mult pentru unul silentios. Acesta este cu adevarat necesar doar la pescuit, cand mergi cu cortul, daca vrei sa organizezi o petrecere sau o nunta in aer liber sau daca locuiesti intr-un cartier care are restrictii legate de zgomotele puternice.

Sa revenim insa la petrecerile in aer liber. Incep sa fie din ce in ce mai populare si la noi, concertele si festivalurile in zone izolate, proiectiile cinematografice sau sportive si nuntile organizate in cort. In timpul acestora, oamenii trebuie sa se simta bine si sa se bucure de un program anume, fara sa fie deranjati de haraitul de tractor al generatorului vechi. Un generator de curent de 110 volti este suficient pentru un astfel de eveniment. Si cu cat este unul mai silentios, cu atat mai reusita va fi petrecerea.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *