Afaceri Idei de afaceri

Litigiile in inregistrarea marcilor

Distribuie mai departe

Chiar daca inregistrarea unei marci este un proces care dureaza destul de mult, este unul din cele mai bune lucruri pentru a te asigura ca mentii pentru tine si produsele sau serviciile pe care le comercializezi, drepturi depline. Insa inregistrarea marcii nu este pasul la care te opresti. De multe ori se poate intampla sa existe conflicte in ceea ce priveste inregistrarea unei marci, iar pentru a-ti pastra drepturile intacte ai nevoie de indrumarea specialistilor.

Firmele de avocatura au rolul de a rezolva orice problema in ceea ce priveste inregistrarea de marci. Conflictele care apar in legatura cu inregistrarea marcilor pot fi legate de opozitii sau contestatii. Contestatiile vor fi depuse cu cel putin 30 de zile inainte sau cu doua luni, in cazul opozitiilor. Avocatii vor putea sa rezolve probleme care tin de contrafaceri, de marci identice sau de incalcarea drepturile pentru marcile inregistrate, ori alte cazuri penale care ar putea sa apara.

Indiferent de problema legislativa pe care o ai cu inregistrarea marcii, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul profesionist al celor care au mai trecut deja prin aceste lucruri si cunosc toate scurtaturile pentru ca problema sa fie rezolvata cat mai simplu.

In momentul in care iti dai seama ca ai nevoie de ajutor pentru inregistrarea marcii tale sa alegi cu grija o firma in care ai incredere si pe care sa te poti baza, cu specialisti carora sa le poti pune toate intrebarile la care ai nevoie de raspuns si care sa iti fie aproape in fiecare pas pe care il ai de parcurs.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *