Marketing

Cum poti folosi planul de marketing FLP in favoarea ta

Distribuie mai departe

De mai bine de 3 decenii, activitatea Forever Living Products a fost centrata pe identificarea si prezentarea unora dintre cele mai importante izvoare de sanatate si frumusete pe care natura ni le-a pus la dispozitie. Infiintata in anul 1978, FOREVER ne-a oferit sursa izvoarelor naturale de sanatate. Produsele promovate sunt menite sa impartaseasca in lumea intreaga efectele benefice ale Aloei Vera asupra sanatatii si a organismului. Forever are o gama larga de produse pe baza de Aloe, cum ar fi: bauturi, produse cosmetice si produse de ingrijire a pielii. Pe langa acestea, se adauga o gama variata de suplimente nutritive si tratamente apicole. Toate produsele din catalogul Foreversunt menite sa imbunatateasca sanatatea si frumusetea intr-un mod 100% natural.Forever Living este o una dintre multinationalele de succes, avand o cifra de afaceri de mai mult de 2,5 miliarde de dolari si fiind raspandita in mai mult de 140 de tari. Este cel mai mare cultivator de Aloe Vera din lume, care promoveaza produse create pe baza de gel de Aloe, ceea ce face aceasta companie sa fie cea mai mare producatoare si distribuitoare de produse de profil pe plan mondial. Sediul central al companiei se afla in Scottsdale, Arizona si pana in 2007, cel care a condus-o a fost chiar fondatorul acesteia: Rex Maughan. In 2008, Gregg Maughan, fiul fondatorului, este cel care a preluat conducerea companiei. De la infiintarea ei si pana in prezent, s-au alaturat peste 9 milioane de distribuitori independenti, care sunt sprijiniti de catre companie in promovarea unei vieti sanatoase si indestulate.

Forever Living a fost creata in luna mai a anului 1978. De atunci, Forever Living Products a inregistrat o crestere remarcabila, in 1998 ajungand la vanzari de peste 1 miliard de dolari, iar in 2008, 2,5 miliarde de dolari. Compania functioneaza pe vertical, mai exact are control asupra a tot ce implica produsele promovate: de la procesul de fabricatie pana la vanzare. Plantatiile de aloe ale companiei se afla in zonele nepoluate dintre Texas si Republica Domincana.

Metodele de stabilizare ale companiei sunt patentate, ceea ce ii permite sa ofere consumatorilor sai produse pe baza de aloe de o calitate superioara. Acest lucru diferentiaza compania de concurenta, dovada fiind faptul ca este lider pe piata produselor naturale pentru sanatate si frumusete inca din 1978. Mai mult decat atat, de 30 de ani incoace, colaboratorii independenti ai companiei si-au primit mereu bonusurile la timp.

Forever Living Products a ajuns in Romania in anul 1999. Vanzarile au crescut frumos si constant in anii de activitate pe plan local, iar cresterea se poate observa si in numarul persoanelor inscrise in lantul Forever Living Products Romania, care este mai mare decat 400.000.

Din cauza cresterii vanzarilor, a fost necesara stabilirea mai multor sedii pe teritoriul Romaniei, pentru a putea face fata cererii clientilor din intreaga tara.

In 2006, Forever Living Products Romania ocupa locul al doilea in Topul National al Firmelor din Romania, pe domeniul sau si anume „comert cu amanuntul care nu se desfasoara prin magazine”. Aceasta performanta motiveaza echipa locala sa tinda mereu spre mai mult.

Itinerariul Forever Living Products Romania

 • Ianuarie 1999 – primul sediu Forever Living Products din Romania, la Bucuresti. S-au inregistrat vanzarile a 485 de baxuri/ luna
 • Iunie 1999 – se infiinteaza un nou sediu la Cluj. Se inregistreaza o crestere in vanzari, acestea ajungand la 1000 de baxuri pe luna.
 • Septembrie 2000 – Forever Living Products Romania ajunge si la Iasi.
 • Noiembrie 2000 – si vestul tarii are depozit FLP la Arad
 • Iulie 2001 – depozit nou Forever Living la Constanta. Vanzarile inregistrate depasesc 2000 de baxuri pe luna.
 • August 2002 – in Bucuresti apare al doilea depozit, in Baneasa.
 • Ianuarie 2003 – la numai 4 ani de la deschiderea primului depozit in Romania, se ajunge la vanzari de peste 3000 de baxuri.
 • Ianuarie 2004 – vanzarile cresc in continuare si ajung la peste 4500 de baxuri lunar.
 • Mai 2004 – este perioada cand Gregg Maughan in persoana viziteaza Romania pentru a sarbatori intrarea acesteia in programul incentiv Profit Sharing. Cu aceasta ocazie, se inaugureaza si noul depozit de la Brasov.
 • Decembrie 2004 – vanzari mai mari de 8000 de baxuri lunar.
 • Februarie 2005 este luna care marcheaza evenimente importante pentru colaboratorii din Romania. Sunt invtati la Berlin primii castogatori ai cec-urilor din programul motivational Profit Sharing. Apoi, in 2006, Romania este onorata sa gazduiasca intalnirea continentala, avand ocazia de a dovedi intregii Europe ca In Romania se pune pasiune si devotament in munca.
 • Noiembrie 2006 – vanzarile sunt de 9000 de baxuri lunar.
 • In 2009, in ciuda tuturor evenimentelor economice nefavorabile, s-au inregistrat din nou cresteri de vanzari pentru colaboratorii independenti Forever Living Products Romania. Echipa este motivata si dornica sa se dezvolte si sa adopte tot mai mult stilul de viata promovat de Forever Living Products.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *