Afaceri Resurse umane

Motive pentru a alege un program de team building

Distribuie mai departe

Atunci cand conducerea unei companii sau a unei organizatii se indreapta catre o firma specializata in programe de team building, se vorbeste de nevoi si asteptari concrete. Foarte adesea, o echipa nu functioneaza cum trebuie, de la bun inceput. E nevoie de munca, de strategii, de o analiza clara a situatiei actuale si de luarea unor decizii de asumare. Despre motivele pentru care tot mai des se aleg in Romania astfel de programe de outdoor team building, vom vorbi mai jos. Aici poti gasi o serie de testimoniale, experiente, cat si oferte de astfel de programe, special conturate si personalizate pentru fiecare client.

team building outdoor romaniaNu de putine ori scopul pentru care se alege un asemenea program e dezvoltarea increderii in interiorul grupului. Oamenii invata sa fie mai constienti de ei insisi, de deciziile pe care acestia le iau, dar si de modul in care depind de ceilalti. Se trece astfel dincolo de propriile frici sau limitari. In egala masura, angajatii invata ca sunt mai mult decat simpli colegi sau parteneri intr-o echipa. Timpul de team building outdoor, departe de civilizatie, ii ajuta sa creeze noi relatii sau sa le intareasca pe cele deja existente. Acest tip de relationare se va reflecta cu siguranta in activitatile de zi cu zi ale respectivilor indivizi. Mediul de munca va fi de asemenea imbunatatit, in mod considerabil, tocmai prin lucrurile numite  mai sus.

Desigur, toate acestea depind de echilibrarea intregului program de team building – de la intampinare, la cele mai complicate exercitii sau aplicatii, la activitatile de echipa sau etapa de asumare. Pentru acest lucru modul in care trainerii inteleg natura umana, analizeaza indivizii, adopta solutii si modifica scenariul este foarte important.

Nu in ultimul rand, firmele de team building mai parcurg deseori o etapa – chiar daca pare mai putin spectaculoasa, rolul sau e foarte important.Organizatorii inteleg specificul afacerii si companiei aflate in pozitia de client – ii analizeaza specificul si chiar propun un plan personalizat, pentru a creste eficienta in zona de energie si olalborare. Cartile nu pot sa faca la fel de bine acest lucru.

Asadar, pentru gasirea unei oferte potrivite de team building, merita sa ne alocam un timp aparte. Rezultatul final – o echipa mai unita, cu mai putine probleme de comunicare, de relationare, care invata sa isi asume viziunea si misiunea companiei sau organizatiei  din care face parte, este ceva pentru care merita sa luptam.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *