casete luminoase
Publicitate

Implementarea de casete luminoase

Distribuie mai departe

casete luminoase
Casete luminoase diverse

Modul de organizare de astazi, intalnit atat in mediul rural insa mai ales in cel urban, a facut ca  numeroase moduri de aranjare sau promovare a diverse afaceri sa sufere transformari semnificative. Astfel, fiecare firma ce asigura anumite servicii, ce ofera anumite produse sau comercializeaza anumite tipuri de marfa cauta modalitati tot mai eficiente de a se promova, de a iesi in evidenta si a avea un succes cat mai mare. In acest context, al amplasarii pe diverse strazi sau bulevarde, pentru a fi mai vizibili, pe de o parte, cat si pentru a imbunatati imaginea firmei, societatii sau organizatiei, se apeleaza la casete luminoase. Exista mai multe motive pentru a se apela la aceste elemente de decor si de promovare, dupa cum vom vedea in randurile de mai jos. De asemenea vom analiza cateva moduri de a alege cele mai potrivite casete luminoase prin Bursa de print, in functie de spatiul, bugetul si necesitatile noastre.

 

– In cazul infiintarii unei noi firme, a carui sediu este situat la strada (sau in spatii comerciale), elaborarea si comandarea unei astfel de firme luminoase este strict neceare.  Nu trebuie lasata pe ultima suta de metri, ci trebuie trecuta ca si o prioritate.

– In situatia unei mutari, e nevoie deseori de un redisign, retusari, redimensionari si deci de o noua caseta luminoasa. In timp, culorile sau instalatia de iluminat vor avea de suferit datorita conditiilor meteo – fie ca e vorba de razele solare, de ploaie, vant, inghet si asa mai departe.

– Alteori, datorita spatiilor mai putin extinse, se poate apela la totemuri luminoase sau neluminoase, pe inaltime. Daca sunt amplasate pe trotuar, acestea necesita aprobari din partea administratiei locale. Alte solutii sunt reprezentate de literele volumetrice luminoase, de panourile publicitare, reclamele special create.

– Atunci cand nu exista un contact direct cu spatiul exterior, specialistii recomanda panourile interioare – cunoscute si ca prolight-uri (obtinute prin gravarea cu laser a plexiglasului si iluminarea cu leduri). Acestea, cu o grosime foarte mica (de ordinul milimetrilor), au o prindere verticala rapida pe perete, fiind foarte eficiente pentru afisarea diverselor promotii ori discount-uri.

In functie de aceste contexte, de sfatul specialistilor, mai putem tine cont si de urmatoarele criterii in alegerea acestor firme luminoase:

– casete luminoase outdoor sau indoor

– casete luminoase bombate sau perfect drepte, in backlight sau plexiglas

– casete luminoase cu diverse rame – polipan, pvc, dibond sau aluminiu

– forma, iluminarea, numarul de fete imprimate, ori folosirea simpla a literelor luminoase volumetrice sunt cateva din restul aspectelor.

– preturile ce pornesc de la 90 de euro per metru patrat

– montajul gratuit sau taxat

Fara a aborda aspecte legate de necesitatea bannerelor indoor sau outdoor, mai putin cunoscute in randul comerciantilor romani, o serie de tipografii si firme specializate in design si productie publicitara ofera aceste produse. Descopera casete luminoase care sa se incadreze  in bugetul si specificatiile precizate,  oferind un maxim de eficienta, indiferent de zona in care sunt amplasate.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *