Publicitate

Printurile indoor de la Profi Print

Distribuie mai departe

Echipa Profi Print realizeaza printuri indoor avand 1.5m, 1.6m si 2.5m latime la rezolutii mari (720 dpi – 1440 dpi), pentru a garanta o acuratete a imaginii comparabila cu cea fotografica. Suporturile pe care le utilizeaza Profi Print pentru imprimarea indoor sunt backlite film, hartie foto, autocolant, canvas, panza de pictura, foto tapet, suport rigid foamboard, forex, window graphic, floor graphic s.a.

Profi Print se ocupa inclusiv de realizarea conceptiei grafice pentru printuri indoor, a DTP-ului, precum si de productia materialelor. Ca printuri indoor, Profi Print poate realiza afise, bannere, steaguri, pentru standuri expozitionale la targuri si expozitii, si multe altele. Firma ofera consultanta. Transportul si montajul se realizeaza la cerere.

Profi Print acorda o garantie a calitatii materialului si imprimarii pentru printuri indoor. Specialistii Profi Print recomanda laminarea printurilor cu folie, lucioasa sau mata, pentru a evita deteriorarea rapida a printurilor si pentru a reda o imagine de cea mai buna calitate. Prin laminare printurile vor fi ferite de deteriorari cauzate de apa, zgarieturi, de vant sau de razele UV.

Materialele pe care le utilizeaza compania Profi Print sunt de calitate superioara. Realizarea si finisarea printurilor indoor au loc in conditii profesionale, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, atat dupa cerintele clientilor, cat si dupa standardele Profi Print.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *