Publicitate

Publicitate pe Facebook- cateva sfaturi pentru a reusi

Distribuie mai departe

Nu stii ce sa faci atunci cand vine vorba despre publicitatea pe Facebook? Nu stii ce sa faci atunci cand trebuie sa creezi publicitate pe Facebook? Care este formatul pe care trebuie sa mizezi? Cum trebuie sa creezi o campanie de publicitate pe Facebook? Nu stii cum sa administrezi campaniile sau sa pe planifici? Cum ramane insa cu optimizarea anunturilor pe Facebook?

Publicitatea pe Facebook reprezinta in ultima vreme una din cele mai simple si mai eficiente modalitati de a atrage atentia tuturor potentialilor clienti. Acest lucru se datoreaza faptului ca pe Facebook sunt o multime de ultilizatori activi. Din acest motiv este foarte important sa creezi o campanie de publcitate foarte eficienta pe Facebook. Cum poti face asta?

O publicitate performanta pe Facebook ar trebui sa:

  • aduca un maximum de valoare utilizatorului sau. Acest lucru ar trebui sa se intample prin intermediul unor oferte speciale, al reducerilor sau al unui ghid de copiat.
  • foloseste-te de lucrurile care devin virale pe Internet. Utilizatorii de pe Facebook poate ca sunt deja satui de publicitate. Astfel ca, ar trebui sa eviti mesajele publicitare clasice si sa mizeze totul pe emotii- pe ras, pe soc, pe emotii, pe manie, surpriza sau secret.
  • publicitatea pe Facebook ar trebui sa fie cea mai interesanta si cea mai atragatoare si sa se angajeze in anumite directii in acelasi timp.
  • clipurile publicitarea ar trebui sa fie atragatoare si publicul ar trebui sa fie incitat sau curios sa dea click. In plus, trebuie sa fie extrem de bune pentru ca acestia sa dea Like, sa il partajeze, sa comenteze si sa fie cele mai amuzante in acelasi timp.
  • publicitatea de pe Facebook ar trebui sa fie extrem de usor de decriptata de catre creier. Foloseste deci culori vii, forme simple si lucruri usor de citit.
  • publicitatea pe Facebook ar trebui sa adaptata unui client ideal. Nu lasa deci niciodata o campanie publicitara fara sa ai o idee precisa cu privire la clientii pe catre vrei sa ii atragi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *