Resurse umane

Cum faci fata unui interviu de angajare

Distribuie mai departe

De cele mai multe ori, un interviu de angajare tine de mult mai multe detalii decat ti-ai fi putut imagina vreodata. Daca multi cred ca 2 raspunsuri la 2 intrebari si un cv realizat in graba sunt de ajuns, va anunt ca va inselati. De cele mai multe ori, la un interviu de angajare conteaza absolult totul, de la modul in care va imbracati pana la modul in care zambiti, raspundeti la intrebari, stati pe un scaun si multe altele.

Totusi, trebuie neaparat marcat si scos in evidenta faptul ca raspunsurile competente si un Cv impresionant, fac de cele mai multe ori diferenta. Haideti sa vedem cam cum ar trebui sa va prezentati la un interviu de angajare pentru a va asigura ca va veti depasi competitia si ca veti primi la final slujba.

In primul rand, trebui ca angajatorul sa fie convins prin tot ceea ce faceti si spuneti ca meritati o sansa, ca meritati jobul pentru care aplicati. Pentru aceasta insa, sunt multe lucruri de facut. In primul rand, un truc interesant pentru a obtine banii doriti, considerand ca vi se accepta angajarea datorita cv-ului, este sa faceti un joc psihologic ce presupune cererea unui salariu mai mare decat ceea la ce va gandeati initial. Spre exemplu, daca va ganditi ca 1000 ron lunar ar fi suficienti pentru munca ce o veti presta, va trebui sa cereti 1500 ron pentru ca angajatorul sa aiba de unde sa scada.

Pentru a fi acceptati si pentru a ajunge la acest pas insa, trebuie sa fiti foarte atenti la toate intrebarile puse la acest interviu de angajare. Aceasta presupune sa nu dati nici un motiv angajatorului sa creada ca nu va veti dedica in mod complet slujbei sau ca nu sunteti capabili sa lucrati intr-o echipa, mai mare sau mai mica.

Distribuie mai departe

One comment

  1. Pingback: Costul real al unui iPhone 5

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *