Servicii Clienti

Acum beneficiati de asigurare de 30.000 Euro

Distribuie mai departe

Kondominium anunta ca incepand cu luna 1 martie a anului curent beneficiati de asigurare pentru raspundere civila in valoare de 30.000 Euro. Avantajul major al acestui lucru este ca va ofera posibilitatea de a sta linistit, stiind ca orice s-ar intampla, prevazut sau neprevazut, totul este sub control.

Administrarea unei cladiri de apartamente inseamna o responabilitate mare si trebuie avut in vedere orice aspect de orice tip, pentru a nu aduce pagube locatarilor. Orice eroare, chiar neintentionata si oricat de mica, poate insemna consecinte neplacute.

Pentru ca pune pret pe oferirea unor servicii profesioniste, pe siguranta, linistea si bunastarea clientilor sai, Kondominium a incheiat un contract cu o firma de asigurari care garanteaza ca orice problema ar aparea, in limita a 30.000 euro, dvs. nu aveti de ce sa va faceti probleme, pentru ca totul este ca si rezolvat. Atunci cand se administreaza un bloc, exista mai multe tipuri de riscuri: financiare, tehnice, sociale. In cazul in care au loc evenimente neplacute, nedorite, datorita unor erori ale angajatilor firmei, atunci pagubele ivite vor fi acoperite de asigurare.

De exemplu, exista riscul ca, din varii motive, o anumita declaratie sau un anumit document sa nu fie depus de catre Kondominium la autoritati in perioada mentionata de acestea sau de lege sau chiar daca se depune la timp, este eronat completat, acest lucru ducand la penalizari sau amenzi. In acest caz, nu locatarii vor plati aceste sume. Un alt exemplu de risc ar putea fi ca unul dintre instalator nu strange un capac la maximum si se face inundatie la subsolul blocului. Extragerea apei si toate celelalte operatiuni de remediere a situatiei, precum si partea financiara a acestora, nu sunt de datoria locatarilor.

Datorita experientei si profesionalismului angajatilor Kondominium, numarul situatiilor nedorite va fi unul foarte mic, iar atunci cand totusi vor aparea astfel de cazuri, solutionarea acestora se va petrece in timpul cel mai scurt posibil si cu minimizarea la maximum a efectelor negative.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *