infiintari firme
Afaceri Idei de afaceri

Stabilirea emblemei – un pas important in infiintare firme

Distribuie mai departe

Orice antreprenor de succes, ori om care se ocupa de infiintari firme stie cat de important este sa te poti diferentia de concurenta. Acesta este unul dintre cei mai important pasi pe care ii are de facut inainte sa se ocupe de orice altceva. Pentru diferentiere, primul lucru pe care il ai de facut este sa stabilesti o emblema pentru societatea ta comerciala. Aceasta este in principiu denumirea ori semnul unic prin care un comerciant se diferentiaza de un altul. Este foarte important ca intre una sau mai multe embleme sa nu existe confuzii.

infiintari firme

Pentru a se respecta obligativitatea de unicitate, orice emblema trebuie sa fie inscrisa in Registrul Comertului si sa fie inscrisa in limba romana. Pentru obtinerea si validarea unei embleme este nevoie de o serie de acte necesare dintre care cele mai importante sunt cererea tip prin care este certificata rezervarea emblemei pe care doresti sa o utilizezi, macheta emblemei care va fi disponibila in trei exemplare, toate originale, decizia asociatilor sau asociatului, dovada pentru platile catre Registrul Comertului si cateva altele.

Odata ce emblema a fost inregistrata aceasta poate fi utilizata in diverse scopuri, avand drepturi totale asupra a ceea ce ea reprezinta. Astfel ca, emblema poate fi pusa pe facturi, la afisarea diverselor tarife pe diverse suporturi, poate fi utilizata in afise, publicatii, promovare indiferent de canalul utilizat si altele. Ca antreprenor, este important pentru tine faptul ca esti singurul care are drepturi asupra utilizarii emblemei.

Orice tine de infiintari firme inseamna fiecare pas pe care il faci ulterior pentru a obtine succesul, pentru a iesi in fata concurentei si pentru a deveni preferatul consumatorilor carora te adresezi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *