Arta

3 ornamente deosebite de Craciun realizate din hartii taiate

Distribuie mai departe

Un distrugator de hartie este un articol foarte util pentru orice birou. Cu ajutorul lui vei putea sa scapi de toate hartiile de care nu mai ai nevoie, sau de documentele care nu pot sa ajunga pe maini straine. Cu un tocator de hartie vei mentine ordinea la birou!

O oferta avantajoasa de distrugatoare de hartii si documente gasesti aici, la Papetarie.ro – o sursa de incredere de articole de birotica si papetarie de calitate.

Astazi insa, am sa iti arat cum sa recliclati hartia taiata printr-un distrugator de hartie, transformand-o in niste ornamente deosebite de Craciun.

  1. Cununa pentru usa – pentru aceasta vei avea nevoie de un cerc din polistiren (gasesti la toate magazinele cu articole pentru mestesugari si hobby-uri); daca nu gasesti, poti sa realizezi cercul si dintr-un ziar rulat, insa probabil nu va fi un cerc perfect. Apoi va trebui sa tai bucatile la lungimea de aproximativ 7 cm si sa le sifonezi putin. Dupa aceea va trebui sa aplici un lipici puternic (poate fi aracet) pe cercul din polistiren si sa asezi uniform bucatelele de hartie.

  1. Om de zapada – o activitate deosebita de realizat cu copiii – veti avea nevoie de 2 farfurii de carton pe care sa lipiti bucatile de hartie taiate. Iar dupa aceea, sa decorati omul de zapada cu nasturi, fular, nas si bineinteles…caciula.

  1. O felicitare pentru diverse ocazii, cu tehnica quilling. In imagine aveti un exemplu de felicitare cu floare, insa pentru aceasta perioada puteti sa creati frumosi fulgi de nea, oameni de zapada, saniute sau reni prin aceasta tehnica creativa.

Asadar, acum stiti ce aveti de facut cu hartia taiata intr-un distrugator de documente – nu o aruncati, ci o transformati intr-un ornament inedit!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *