Arta

Cum putem alege o opera de arta?

Distribuie mai departe

Una din piesele pe care le putem alege pentru decorarea interiorului este opera de arta. Fie acesta un tablou, fie o sculptura, un perete pictat sau mobilier, sau orice tip de obiect personalizat, trebuie se ne asiguram de faptul ca acesta este ales asa cum trebuie, urmand cativa pasi simpli.

Numeroase sunt persoanele care se intreaba: Ce dimensiune de tablou mi se potriveste in dormitor? Dar in living? Unde as mai putea pune tablouri si ce teme pot sa aleg?

Nu este obligatoriu sa fii un colectionar pentru a achizitiona tablouri originale, create de diferiti artisti, cunoscuti, sau mai putin cunoscuti. Exista o gama variata pe piata de arta dar si la preturi diferite. Opera de arta este ideala pentru armonizarea incaperii, a spatiului propriu. Sa nu uitam faptul ca lucrurile pe care ne alegem in jurul nostru ne definesc.

Primul sfat de care trebuie sa tii cont este sa achizitionezi lucrari accesibile ca pret si pe care le poti schimba usor, iar culorile sa se regaseasca in jur.

Daca ai obiceiul sa schimbi mai rar interiorul, daca interiorul tau sufera doar mici schimbari atunci poti achizitiona lucrari de arta, cu valoare mai ridicata si care sa corespunda din punct de vedere cromatic cu stilul interior si dominanta cromatica.

Locul de amplasare este important. Intr-un dormitor tema aleasa trebuie sa fie astfel aleasa incat sa se obtina o atmosfera calma, sau chiar seducatoare . Fie ca alegem o piesa mare deasupra patului fie ca alcatuim o compozitie din mai multe tablouri trebuie sa fim atenti la destinatia, stilul si cromatica dominanta a spatiului.

Fiecare dintre noi ne simtim confortabil in momentul in care alegem anumite teme sau culori. O varianta buna de unde puteti alege sunt galeriile magazinele de arta, site-urile sau magazinele de arta gasite pe internet.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *