Filme

Cele mai asteptate filme ale anului 2018

Distribuie mai departe

Noul an e deja  aici. A venit deci si momentul ideal de te gandi la noile rezolutii pentru 2018. Un exemplu bun- sa mergi mai mult la cinema. Care sunt filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in 2018?

50 Shades Freed. Fanii faimosului deja 50 Shades of Grey il asteapta cu siguranta cu nerabdare. A treia parte din saga te asteapta in cinematografe din 7 februarie. Cu siguranta ca esti si tu curios sa afli ce se mai intampla Christian Grey si cu Anastasia Steele.

Solo- A Star Wars Story. Iata primul spin-off din mitica saga Star Wars- totul se intampla inainte de tot ce stim deja si ne prezinta trecutul lui Han Solo, alaturi de Chewbacca si de Lando Calrissian. O lunga calatorie in timp care va dezvalui o multime de secrete…

X- Men- Dark Phoenix. In acest film , Jean Grey va pierde controlul total asupra puterilor sale si isi va pune in pericol atat prietenii, cat si intreg universul. In plus, are un casting foarte frumos- Jennifer Lawrence si Jessica Chastain, care promite un film foarte puternic.

Taxi 5. dupa mai bine de 11 ani de la prima parte a seriei Taxi, in 2018, apare a cincea parte.

Cei care sunt fanii celebrei saga Harry Potter se vor bucura si ei sa afle va aduce o serie noua din universul magic imaginat de J. K Rowling. Aventurile lui Dumbledore, Dragonneau si Grindelwald, continua!

Se pare ca in 218, femeile vor fi la putere in domeniul cinematografiei. Foarte multe filme vor fi bazate pe femei puternice, de carecter, egale cu omologii lor masculini. In iunie 2018 apare Ocean’s Eight, cu un casting de cinci stele- Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson sau Mindy Kaling. Iar in martie mai apare un film – Tom Raider, cu Alicia Vikander in pielea eroinei pentru jocurile video. Am putea spune ca aceasta este cea mai frumoasa supriza pentru anul 2018.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *