Tyler Rake 2: Netflix dezvaluie un prim teaser
2 mins read

Tyler Rake 2: Netflix dezvaluie un prim teaser

Dat fiind succesul imens de care s-a bucurat filmul Tyler Rake, o continuare era practic inevitabila. Partea a doua a filmului este in pregatire si Netflix tocmai a dezvaluit un prim teaser cu o informatie capitala in cadrul evenimentului Tudum.

Tyler Rake, unul din cele mai populare filme originale Netflix

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca Netflix lucreaza la o continuare pentru Tyler Rake. Daca nu ar fi fost asa, cu siguranta numerosi ar fi fost surprnsi deoarece prima parte s-a bucurat de un succes imens, a avut numai putin de 99 de milioane de vizionari. Lung-metrajul lui Sam Hargrave ii punea in scena pe Chris Hemsworth in pielea lui Tyler Rake, un mercenar angajat pentru a-l gasi si pentru a-l salva pe fiul unui mafiot local, la Bangladesh.

Misiunea sa nu este una deloc usoara si filmul se distinge prin scene de actiune extrem de reusite. Cat despre final, acesta lasa fara indoiala poarta deschisa pentru o continuare. Cu totii au impresia la sfarsitul filmului ca Tyler este mort dupa o ultima lupta care l-a lasat grav ranit. Insa, in planul final, eroul nostru favorit se pare ca este inca in viata si se pregateste sa se intalneasca cu Ovi.

Un erou mort sau viu?

Un Tyler Rake 2 fara prezenta lui Chris Hemsworth era un scenariu destul de greu de imaginat. Actorul si-a confirmat reintoarcerea in urma cu putin timp si, odata cu teaserul lansat de Netlflix fanii pot sat linistiti, actorul apare in acesta. Sigur, filmarile nu au inceput inca, insa acest lucru nu impiedica celebra platforma de streaming sa anunte aparitia unui al doilea film.

Scenariul filmului Tyler Rake 2 se va situa in continuitate chiar daca nu stim inca exact despre ce este vorba. Este in egala masura posibil ca personajul sa fie mai explorat decat in prima parte. Cel mai probabil filmul va fi lansat in 2022.

Lasă un răspuns