Conjugat la Feminin – un om cat o carte, o carte cat o viata
3 mins read

Conjugat la Feminin – un om cat o carte, o carte cat o viata

Simona Muscă a înțeles că realitatea poate fi modelată prin pasiune și implicare, sinceritate, emoții ambalate în ambiție pozitivă. Pentru ea rețeta sucesului nu e o rețetă ci un cumul de pagini strânse în atâția ani de viață.

Mulți așteaptă vârsta de 18 ani să se distreze, să plece de acasă, să se elibereze de părinți. Dar Simona n-a fost așa. I-a plăcut să se autodepășească de la început. Când alții așteaptă vârsta de 18 ani ca să conducă mașini, Simona a așteptat vârsta de 18 ani ca să conducă un business în zona de modelling.

Așa a intrat în lumea afacerilor, așa a început drumul sinuos spre o carieră care continuă și azi. Simona crede că evoluția nu se oprește decât atunci când nu mai poți să respiri, când închizi ochii ca să te muți din realitatea asta în altă realitate, alt univers.

Astfel Simona Muscă intră într-un dialog sincer cu noi prin intermediul cărții sale. „Conjugat la feminin” este o carte care nu a fost scrisă din perspectiva unei femei de tipul – business woman ci mai curând a fost scrisă din paradigma de femeie, fără ocolișuri, fără clișee, doar acel ceva autentic.

Practic cartea e o introspecție într-un univers pe care aparent toți avem impresia că-l cunoaștem. ,,Conjugat la feminin’’ vorbește cu noi din punctul de vedere al femeii care a obţinut realizări măreţe fără să facă rabat de principii și moralitate, totul gândit și trăit etic.

Cartea Simonei răspunde printre altele la o întrebare cheie. Ea este dovada vie că în România este posibil ca o reprezentantă a ,,sexului slab’’ să dovedească că poate avea succes în orice business pe care și-l propune.

Simona este cel mai bun exemplu în fața milioanelor de sceptici care aleg calea diasporei și exilului decât să lupte pentru a rămâne aici. Lucrarea de față se vrea o introspecție într-o lume conectată la tehnologie, la nou, la gadget-uri.

Cartea are trei părți majore, pentru că trinitatea e o forță pe care nu o putem nega și misticismul cifrei trei e apanajul poporului român. Altfel spus, lucrarea are trei terminologii temporale – Indicativ prezent, Prezentul continuu, Infinitiv.

Mai mult decât atât, este scrisă într-jun limbaj comun, ușor accesibil maselor, pentru că un adevărat geniu dacă nu poate cuprinde esența în cuvinte simple înseamnă că nu are nimic de spus.

„Conjugat la feminin” este acel gen de carte care ar trebui să se afle în biblioteca oricărei femei, indiferent de vârstă, stare socială sau ocupație.

Lasă un răspuns