Top carti pentru cei carora nu le place deloc sa citeasca
2 mins read

Top carti pentru cei carora nu le place deloc sa citeasca

Intrigi, suspans, enigme, fantastice, poezii sau magie… literatura este plina de comori si de povesti, unele mai pasionante decat celelalte. Iar daca vrei sa te apuci in sfarsit de citit, iata cateva carti care iti vor placea cu siguranta.

Marc Levy, Si daca e adevarat… Primul roman al lui Marc Levy, cu peste 50 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume. publicat in anul 2000, este povestea lui Lauren Kline, o  tanara medic foarte ambitioasa de la Urgente, care intra in coma dupa un teribil accident. Apartamentul sau este dat in chirie si aici se muta tanarul arhitect Arthur. Si fara sa isi poata explica asta, se pare ca ava fi obligat sa locuiasca in acest apartament cu fantoma lui Lauren.

Anna Gavalda, Impreuna. O poveste scrisa in anul 2013 care se invarte in jurul a patru personaje solitare, pierdute, distruse, care nu se cunosc cu adevarat dar care vor ajunge sa se cunoasca si sa se ajute. Un roman foarte intrigant si inspirant.

Amelie Nothomb, Cosmetica Dusmanului. Intra si tu in univesul ciudat, plin de mistere al acestui roman, un dialog neintrerupt care te va da peste cap la sfarsit. Ajuns la finalul dialogului, iti vei da seama ca povestea sta cu totul altfel decat ai inteles.

Stephen King, Stralucirea. Publicata in anul 1977, cartea The Shinning a dat fiori reci pe sira spinarii unor generatii intregi. Un roman fantastic care te va tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit.

Harry Potter a lui J.K. Rowling. O serie ideala pentru a te lansa in universal minunat al cartilor. Nu te lasa impresionat de grosimea cartilor, deoarece vei fi repede absorbit de acest univers fantastic.

Boris Vian, Voi scuipa pe mormintele voastre. Aparut in anul 1946, acest roman prezinta povestea lui Joe Grant si razbunarea sa. Un roman crud, violent si pasionant.

Lasă un răspuns