Asigurari

Allianz Tiriac urmeaza sa lanseze o aplicatie online pentru persoanele fizice

Distribuie mai departe

Compania Allianz Tiriac urmeaza sa lanseze in curand Contul Meu, o solutie digitala pentru persoanele fizice menita sa le permita clientilor companiei o mai mare autonomie si transparenta in ceea ce priveste vizualizarea si gestionarea asigurarilor personale.

Allianz Tiriac, contractantii de asigurari de viata sau generale au la dispozitie pentru clientii sai functionalitati precum accesarea unor detalii cu privire la asigurarile lor personale in vigoare sau anterioare si in format PDF, cu posibilitatea de a achita din contul personal primele scandente si de a vizualiza scadentele de plata. In plus, clientii mai pot seta datele personale si acordurile de utilizare ale informatiilor cu caracter personal sau sa acceseze informatii cu privire la dosarele de dauna deschise sau inchise.

Aceasta solutie digitala va fi dezvoltata in cel mai scurt timp, cu o multime de alte functionalitati utile pentru clienti. Cei care nu au inca asigurari la Allianz Tiriac pot folosi aceasta aplicatie pentru a-si achizitiona o Rovinieta, o asigurare RCA sau o asigurare de calatorie in strainatate. Allianz Tiriac dispune de un capital social de 99,4 milioane de lei, actionari sunt grupul german Allianz cu 52,16% si Vesanio Trading Limited (Cipru) cu 44,48%, companie detinuta de cunoscutul om de afaceri Ion Tiriac.

Iata ce a declarat Mirjana Krolo, director operatiuni Allianz Tiriac: Suntem incantati ca astazi le putem oferi clientilor un serviciu digital care sa le faciliteze accesul la cele mai importante informatii privind asigurarile pe care le detin la ALLIANZ-TIRIAC dar si posibilitatea de a plati, direct de pe telefon, asigurarile personale. Stim ca este un serviciu asteptat de catre acestia, clientii reafirmand necesitatea si utilitatea sa in numeroase interactiuni directe pe care le-am avut. Digitalizarea reprezinta deja un element din firescul cotidian, iar responsabilitatea noastra este sa tinem pasul cu realitatea din jurul nostru.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *