Servicii de tractari auto in timpul campaniei #Stam in casa
3 mins read

Servicii de tractari auto in timpul campaniei #Stam in casa

Avem nevoie de comunitate, de servicii functionale, pentru a putea respecta  recomandarea de a sta in casa in acesta perioada dificila si de mare responsabilitate pentru noi toti.

RomTractari isi continua activitatea si nu intra in somaj tehnic, chiar daca restrictiile actuale au condus la o diminuare semnificativa a circulatiei auto. Ne-am reorganizat munca pentru a respecta toate exigentele sanitare pentru tinerea sub control a epidemiei.

Relatiile noastre cu clientii sunt la fel de importante, indiferent de conditiile impuse de realitatea medicala si economica. Suntem cu atat mai responsabili de modul in care oferim servicii de tractari auto, pentru ca acestea sa respecte conditiile de mediu si sa fie in acord cu recomandarile sanitare ale autoritatilor.

Cum te putem ajuta sa treci cu bine peste aceasta perioada? Pentru orice eventualitate, salveaza tractari auto 0763 396 396.

Capacitatea de a vedea imaginea de ansamblu este cea mai buna solutie de moment, dar si pentru viitorul apropiat. Tractari auto Bucuresti reprezinta o afacere desfasurata in siguranta, iar noi am depus toate eforturile pentru a ramane activi si in continuare. Suntem alaturi de toti cei care se deplaseaza zilnic cu autoturismul propriu spre locul de munca – medici, politisti, pompieri, farmacisti, alte autoritati ale statului implicate in combaterea epidemiei.

Serviciile de tractari auto Bucuresti sunt oferite tuturor celor care se afla intr-o situatie dificila care impune tractarea autoturismului spre un service auto sau spre un loc de parcare.Toate echipajele actioneaza respectand regulile de igiena, iar interventiile de tractare au loc in deplina siguranta. Autospecialele firmei de tractari auto Bucuresti au aceleasi dotari performante necesare pentru o astfel de interventie si periodic sunt igienizate conform tuturor recomandarilor.

Suntem constienti ca in aceasta perioada deplasarile cu autoturismul personal au devenit vitale. In aceste zile, mai mult ca niciodata, autoturismul personal va asigura prezenta in locuri sensibile, fara a mai fi expusi pericolului de contaminare prin contact cu alte persoane, in special in mijloacele de transport in comun. De aceea, serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie permanent.

Evenimentele rutiere care pot sa impuna necesitatea unor servicii de tractari auto pot sa apara in orice moment si este bine sa respecti conditiile in care se pot organiza tractari auto specializate care respecta normele.

Avand in vedere specificul acestui serviciu exclusiv de natura tehnica, este evident ca trebuie sa apelezi la o firma autorizata pentru astfel de prestari. Va reamintim ca art. 157 din Codul rutier specifica normele legale care reglementeaza modalitatea de organizare a unei tractari auto. Totodata, pedeapsa aplicata in cazul unei tractari care nu respecta legea este cuprinsa intre 9 si 20 de puncte amenda, respectiv clasa a IV-a de sanctiuni. Este evident ca asigurarea si organizarea unei operatiuni de tractare a unui autovehicul nu lasa loc pentru niciun fel de improvizatii.

Solutia este sa apelezi la serviciile unei firme specializate. Numai aceasta poate dispune de echipamentele necesare pentru o depanare corecta, care sa limiteze daunele deja suferite si sa desfasoare intreaga operatiune in conditii perfect legale.

Contact firma tractari auto Bucuresti: mobil 0763 396 396.

Lasă un răspuns