Autoturisme Piese de schimb

Hyundai- Trage Cortina sa vedem un Excel

Distribuie mai departe

piese hyundai
Hyundai i30

Se prea poate ca titlul acesti articol sa nu fie inteles de publicul larg, asa ca din capul locului tin sa ofer explicatiile de rigoare. Fondat in anul 1967, Hyundai Motor Company in acte, este o subdiviziune pentru Hyundai ia Automotive, al cincilea producator de automobile din lume. Imediat la un an dupa ce a fost fondat grupul, Hyundai produce primul model de masini, cu numele de cod Cortina, model realizat in colaborare cu veteranii de la Ford pentru piese auto de calitate. Iata si prima cheie pentru titlu.

Ce-a de-a doua cheie, are legatura bineinteles cu Excel, modelul cu care Hyundai a intrat pe piata in Stalele Unite. La scurt timp dupa lansare, revista Fortune i-a acordat premiul de Cel Mai Bun Produs Numarul 10. Asadar, “Trage Cortina sa vedem un Excel”.

La cateroria piese hyundai, compania exceleaza deasemenea inca din anul 1988 cand produc primul model de masini dotate cu motor marca Hyundai. Ulterior acestui an, Hyundai a cunoscut cea mai mare crestere a volumului de vanzari din istoria vanzarii de automobile. In 1990 fabria primul model Lantra. In 1995 grupul Hyundai reconcepe modelul si lanseaza ce-a de-a doua generatie Lantra. Din nou, la numai 5 ani dupa, in anul 2000 Hyundai scoate pe piata Elantra, o a treia generatie de fapt pentru Lantra lansat in 1990.

Tot aceasta perioada este definitorie si pentru clientii fideli ai acestei marci. In prezent, Hyundai are un profit annual de 20 miliare de dolari si nici mai mult nici mai putin de 50.000 de angajati. In Romania, momentul de glorie al Hyundai poarta sigla anului 2007 cand compania a vandut peste 13.000 de autovehicule.

La momentul de fata, 2012, unul din cel mai vandute modele de Hyundai se numeste i30. Proaspat lansat, modelul a cucerit cumparatorii prin aspect, performanta, raport calitate pret. Astfel, daca ai de gand sa-ti cumperi o masina, i30 ar fi o alegere perfecta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *