asigurari obligatorii
Auto-moto si Transporturi Pentru casa

Cel mai ieftin RCA

Distribuie mai departe

Daca esit in cautarea unui rca ieftin sau a unei asigurari ieftine de locuinta, ai ajuns la locul potrivit. Voi vorbi in acest articol despre obligativitatea acestor doua asigurari si despre un site de unde puteti lua aceste doua asigurari la cele mai mici preturi din Romania.

In primul rand, asigurarea RCA este asigurarea obligatorie pentru toate masinile inregistrate cu numere de Romania. Asigurarea auto este obligatorie din mai multe motive. In primul rand, vei plati o asigurare anuala de numai cateva sute de lei, plus-minus in functie de masina si de asiguratorul ales. In momentul in care vei produce insa un accident, asiguratorul va fi cel care va plati atat pagubele materiale ale masinii sau masinilor pe care le-ai accidentat cat si eventual costurile de spitalizare sau daunele morale pentru persoanele ranite.

Acum sa ne gandim umai la faptul ca fiecare asigurator este obligat sa asigure pana la 500.000 de Euro pe accident. Ne dam astfel seama ca in cazul in care ar trebui vreodata sa platim o asemenea suma, in cele mai multe cazuri nu vom putea sa facem rost de ea.

Tot pe acest site, puteti plati si cea mai ieftina asigurare obligatorie a locuintei. Guvernul nostru a decis transformarea asigurarii de casa optionala in obligatorie deoarece in Romania, foarte multe case au fost distruse intre 2000-2010 de inundatii. In acest fel, statul roman se asigura ca nu va mai trebui sa ajute atat de multi oameni in caz de incendiu deoarece fiecare va avea anumite sume de bani garantate de catre asiguratorul ales.

Daca vrei sa ai cele mai ieftine asigurari de gasi si pentru masina, intra aici si comanda.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *