inchirieri-autocare
Inchirieri

3 intrebari pe care le pui cand apelezi la servicii de inchiriere autocare

Distribuie mai departe

Daca doresti sa apelezi la o companie care ofera servicii de inchiriere autocar in Timisoara, indiferent ca e pentru o scoala, pentru un eveniment social sau un team-building, probabil ai cateva intrebari referitor la ce trebuie sa ai in vedere cand inchiriezi un autocar.

Ce avantaje se ofera intr-o excursie?

Alaturi de siguranta, confort si curatenie, exista si alte avantaje la fel de importante pentru o excursie de succes. Unele autocare au monitoare TV cu acces DVD in care grupurile isi pot pune propriile filme, propria muzica sau propriile prezentari de business. Unele autocare ar putea oferi servicii Wi-fi, desi nu este o cerinta obligatorie pentru ca acum majoritatea oamenilor calatoresc cu telefoane si tablete pe care au deja internet. Unele autocare ar putea oferi si prize, lucru util in calatoriile mai lungi.

Controlul climateric poate face o mare diferenta in confortul grupului tau. Aerul conditionat e esential in zilele calduroase si caldura pentru zilele friguroase. Iar soferii trebuie sa fie suficient de amabili sa poata ajusta temperatura din interiorul autocarului, la cerere.

Ce bagaj ar trebui sa iau intr-un autocar?

Pentru distante mari, drumuri care dureaza mai mult de o zi, cele mai multe autocare ofera compartimente mari pentru depozitarea bagajelor. In interior se vor lua doar bagajele de mana. Este o regula asemanatoare cu cea din cadrul avioanelor. Este bine ca bagajul de mana sa fie mic, cu strictul de necesar, pentru a avea cat mai mult spatiu si confort.

Este mancarea permisa?

Pentru a se pastra curatenia, mancarea si bauturile nu sunt permise decat in calatoriile care dureaza mai mult de 2-3 ore. Unele autocare permit si alcool, dar aici tine de regulile fiecarei companii de transport. Bineinteles, fumatul sau alte substante sunt interzise. In orice caz, vor exista opriri periodice pentru ca pasagerii sa poata merge la toaleta, sa ia o gustare, sa fumeze sau pur si simplu sa isi intinda picioarele. Frecventa opririlor si locurile de oprire vor fi setate si ajustate in functie de nevoile fiecarui grup.

Politica de anulare in caz de inchiriere autocar

Uneori apar obstacole sau intervin lucruri pe care nu le poti controla si excursia trebuie anulata. Politica de anulare in caz de inchiriere autocar difera de la o companie la alta. In general, ti se ofera o limita de zile (intre 10 si 15 zile) in care poti anula excursia si suma de bani va fi inapoiata. Altele companii ofera o limita de zile in care vei primi doar 50% din suma platita inapoi.

Sunt 3 intrebari esentiale pe care trebuie sa le cunosti atunci cand doresti sa apelezi la o companie de inchiriere autocare si in functie de ce raspunsuri primesti la ele, poti alege ceea ce se potriveste nevoilor tale si ale grupului tau.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *