Piese de schimb

Viitorul Mercedes E-class

Distribuie mai departe

Cand auzi ca Mercedes Benz scoate o noua masina E-class pe piata te gandesti deja ca viitorul arata mai bine. Cei de la Mercedes Benz au anuntat ca masina va fi schimbata in unele parti si ca cele mai reusite parti se vor pastra. Firmele de dezmembrari auto mercedes nu le va merge bine daca au in stoc vechiurile E-class pentru ca masina va fi schimbata si in interior si in exterior dar din fericire nu va fi schimbata in totalitate.

Totusi motorul va fi pastrat acelasi pentru ca cumparatorii modelului actual s-au aratat forte multumiti de el si cei de la Mercedes Benz vor sa-l includa si in E-class care va aparea in 2014. De ce vor ei de la Mercedes Benz sa scoata pe piata un nou model? Pentru ca ii va ajuta foarte mult in lupta contra firmelor ca Audi, BMW si Lexus care au scos noi modele anul acesta si pe langa aceasta fac publicitate din nou masinii care aduce cei mai multi bani in bugetul celor dela Mercedes Benz.

Ce vor schimba cei de la mercedes vom afla in 2014. Purtatorii de cuvant ai Mercedes Benz au anuntat cateva modificari precum farurile, grila, bara de siguranta si altele. Vor fi aduse modificari de interior precum in bord unde reprezentantii mercedes au afirmat ca acesta va primii un aspect mai moale, care este mult mai in concordanta cu perceptia traditionala a brandului.

E class nu este singura masina de la Mercedes Benz care va fi modificata. Masina despre care niciun cumaparator nu afirmat din prima „dezmembrez vito” i se vor aduce imbunbatatiri. Te intrebi oare ce imbunatatiri ii mai trebuie unei masini ca mercedes vito? Ei bine, vor gasi cei de la mercedes ceva genial pentru o masina deja geniala. Pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *