Boxe

Care sunt cele mai bune boxe Bluetooth?

Distribuie mai departe

Vrei sa asculti sau sa te bucuri de cea mai buna muzica peste tot unde mergi? In acest caz, ai nevoie de o boxa Bluetooth. Iata care sunt cele mai bune alegeri pe care sa le faci.

Sonos Roam. Este cel mai recent model de boxa Bluetooth de la specialistul in audio multiroom. Se bazeaza pe succesul Sonos Move porabile si adauga unele functii cheie pentru a optimiza sesiunile tale de ascultare atunci cand te deplasezi. Este o boxa mai mica decat Sonos Move cu o structura mai lunga si mai fina.

Sonos Move. Boxa nomada Sonos Move are o conectivitate intuitiva si o calitate sonora fara pret, un lucru care justifica intr-un fel pretul sau. In ceea ce priveste volumul si high-fidelity, se apropie de sistemele multiroom premium.

UE Boom 3. Este una din cele mai bune boxe Bluetotth. Are un material rezistent la praf, la nisip si la intemperii si are si un plus de stil, cu mai multe culori de care te poti bucura. Are o forma de con si degajeaza un sunet la 360 de grade.

Tribit Stormbox Blast. Este destul de grea si lumina sa nu se poate stinge complet. Dar poti sa faci in asa fel incat lumina sa sa se activeze doar atunci cand maresti sau scazi volumul. Este cel mai mare si mai puternic model al marcii. Sunetul pe care il ofera este extrem de detaliat.

JBL Flip 6. Este un exemplu perfect de boxa Bluetooth care tine doar de lucrurile esentiale. Este o boxa portabila robusta si foarte simplu de utilizat. Nu are functionalitati suplimentare, dar aduce o scena sonora calda si echilibrata, care iti va placea cu siguranta. Autonomia sa de 12 ore si rezistenta sa la praf sau la apa fac din ea una din cele mai bune boxe de luat atat la piscina, cat si la plaja.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *