Boxe

Huawei lanseaza prima boxa Bluetooth, conceputa in parteneriat cu Devialet

Distribuie mai departe

Huawei si-a prezentat recent noua boxa Bluetooth conceputa in parteneriat cu Devialet, Huawei Sound Joy. Cu ocazia lansarii noilor ceasuri inteligente Watch GT3 si Watch Fit Mini si a doua noi modele de smartphone-uri, Nova 9 si Nova 8i, Huawei a avut o surpriza pentru fani, din domeniul audio. Constructorul si-a prelungit parteneriatul cu constructorul francez Devialet. Dupa ce au colaborat pentru boxele Huawei Sound X si Huawei Sound, cei doi si-au prezentat prima boxa Bluetooth conceputa impreuna, Huawei Sound Joy.

Aceasta boxa aminteste de una din boxele Bluetooth emblematice de pe piata, Ultimate Ears Boom. Regasim un design cilindric cu un invelis dintr-un tesut si butoane mari + si – in partea din fata pentru a regla volumul.
Un sunet conceput in parteneriat cu Devialet

In privinta caracteristicilor audio, Huawei a integrat doua difuzoare in interiorul boxei sale cu un tweeter de 10 W si un mid-woofer de 20W careva putea sa se concentreze asupra sunetelor medii si scazute. De fiecare parte a cilindrului, radiatoare pasive vor permite evacuarea presiunii acustice.

Ceea ce va permite, conform informatiilor oferite de Huawei, producerea unui volum sonor care merge pana la 79 dB. Spre deosebire de modelele precedente, Sound X si Sound, este vorba doar de o boxa Bluetooth, nu de una Wi-Fi. Pentru a conecta boxa la un smartphone Huawei a integrat un senzor NFC. Conexiunea este realizata cu Bluetooth 5.2 insa doar cu codecurile clasice de la Huawei, adica AAC, SBC si LHDC.

In privinta desginului, pe langa faptul ca este acoperita de un tesut, boxa Huawei Sound Joy este certificata IP67 ceea ce permite scufundarea fara riscuri la o adancime de un metru timp de 30 de minute. Are o greutate de 680 de grame si este propusa in doua culori, negru si verde. Are o autonomie generoasa, de pana la 26 de ore. Va fi comercializata la un pret de 149 de euro. Este disponibila la precomanda din 21 octombrie.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *