Boxe

O pereche grozava de boxe stereo

Distribuie mai departe

Seria 600 este cea mai acesibila gama in catalogul lui Bowers & Wilkins, de boxe stereo. Iar cu inaltimea de 30 de cm, modelul 607 este cea mai mica si cea mai accesibila pereche de boxe stereo din serie.
Cei care cunosc pretioasa serie 600 de boxe al lui B&W, cea mai remarcabila schimbare estetica este aceea ca lipseste subwooferul galben. Conurile Kevlar nu mai sunt folosite, sunt inlocuite de unitati silver Continuum, pe care le-am putut vedea prima data la seria 800.
Specificatii tehnice
Nivel acustic: 84dB
Putere maxima (8ohm): 100w
Dimensiune (whd): 30 x 16.5 x 23
Greutate: 4.7 kg
Tip boxe: boxe de raft
Silver Continuum de 13 cm este imperecheat cu un tweeter din aluminiu decupat, de 25 mm. Tweeterul decupat de panelul frontal reduce efectul degradant de vibratie. B&W a indepartat si grilajul de pe acest model, optand in schimb pentru un design atragator. Gaura Flowport a fost mutata in spate pentru a obtine o imagine curata si neteda. Acest model poate fi conectat cu un amplificator audio.
B&W ne recomanda sa pozitionam modelul 607 la maxim o jumate de metru de peretii inconjuratori si la aproximativ 1,5-3 metri distanta una fata de cealalalta pentru a obtine performanta optima. Oricum, designul si marimea boxelor este ideala si pentru cei care nu au atat de mult loc pentru manevre.
Boxele acestea, care pot fi montate pe suporturi, sunt capabile de un bas mai autoritar si mai adanc, decat ceea sugera forma lor diminutiva. Triluri si impulsuri pe care puteam astepta sa fie compromise, cu aceasta marime de boxe sunt prezente.
Nivelul de detalii este foarte bun cu acest echilibru impresionant. Dar boxele 607 sunt preferate pentru sunetul care le scoate in evidenta.
Energic, profund si foarte distractiv. Poate au pierdut barca pentru a obtine premiul in anul 2018, dar au mare sanse la cursa de anul acesta.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *