Hardware

Apple M1 Max este deja infrant de Intel conform acestui benchmark

Distribuie mai departe

Un prim benchmark al procesorului Intel Core i9 12900HK cu arhitectura Alder Lake il infatiseaza victorios in fata Apple M1 Max.

Apple a reusit sa dea lovitura cu prezentarea noilor modele de MacBook Pro si a procesoarelor Apple M1 Pro si M1 Max. Marca nu a ezitat sa isi compare noile procesoare de ultima generatie cu cele oferite de Intel si cu cele oferite de Nvidia la nivel de placa video pentru a demonstra superioritatea procesoarelor Apple Silicon. In mod evident, atunci cand au fost facute unele comparative de mai multi specialisti, marca nu a avut de ales decat sa foloseasca PC-urile deja disponibile in comert. Fara sa tina cont de faptul ca noua generatie Intel este deja disponibila pe piata.
Conform unui prim benchmark al unui procesor Intel Alder Lake de generatia a-12-a, Apple nu isi va pastra coroana pentru mult timp…

Intel Core i9 129 000HK bate toti rivalii

Site-ul WCCFtech este cel care a putut recupera in exclusivitate acest prim benchmark al procesorului Intel Core i9 129000HK. Este vorba despre un procesor mobil premium din noul catalog Intel. Arhitectura Alder Lake a fost deja prezentata de Intel insa compania nu a lansat inca comercializarea procesoarelor. Ofera o noua arhitectura hybrid extrem de interesanta si suportul ultimelor tehnologii de pe piata precum DDR5 si PCI Express 5.0.
Fata de generatia precedenta Intel Alder Lake vine cu diferente comparabile.

O chestiune de consum

Atunci cand vorbim despre procesoare mobile, performantele maxime sunt un lucru insa consumul este cu totul si cu totul alt lucru. Apple promite o autonomie excelenta pe modelele sale MacBook Pro si pastrarea aceluiasi profil de performante. In acest caz, Intel este cel care castiga meciul performantelor insa cu ce pret? Care va fi diferenta de autonomie intre un laptop echipat cu un Intel Core i9 12900HK si MacBook Pro M1 Max? Vom vedea in viitorul apropiat…

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *