Care sunt cele mai bune imprimante multifunctionale in 2023?
2 mins read

Care sunt cele mai bune imprimante multifunctionale in 2023?

Departe de a-si fi spus ultimul cuvant, imprimanta multifunctionale este inca utila intr-o locuinta sau intr-un birou. Am ales pentru voi, in cele ce urmeaza, cele mai bune imprimante multifunctionale pentru toate buzunarele.

Canon Pixma: TS5351: cea mai buna imprimanta compacta si polivalenta

Cu ultima sa generatie de imprimante, Canon s-a concentrat pe un aspect care este adesea neglijat: spatiul. Iar TS5351a este intr-adevar un model compact, cel putin atunci cand nu este utilizata.. Aceasta este o imprimanta multifunctionala foarte versatila.

S5351a este o alegere buna pentru cei care cauta o imprimanta multifunctionala entry-level, chiar daca beneficiaza de functia Wi-Fi, ceea ce este deosebit de atractiv pentru dimensiunile sale reduse. In ceea ce priveste dimensiunile fotografiilor acceptate de aparat, acestea variaza de la A4 (210 x 297 mm) la 87 x 87 mm.

Canon Pixma TS6350A: imprimanta ideala pentru poze

Daca intentionati sa imprimati in mod regulat sau daca intentionati sa produceti printuri foto demne de acest nume, Canon este din nou alegerea potrivita.

Aceasta imprimanta multifunctionala Pixma TS6350a are acelasi design compact ca si fratii sai mai mici, dar cu un finisaj mai bun. Cu toate acestea, ecranul nu este mai mare si nu exista un cititor de carduri SD.

HP DESKJET 2720E: cea mai ieftina imprimanta multifunctionala

Imprimi putin si rar si nu vrei sa investesti prea mult intr-o imprimanta multifunctionala? HP Deskjet 2720e, dar si verisoarele sale foarte apropiate, 2721e si 2723e, sunt imprimante multifunctionale clasice. Toate cele trei modele au preturi cuprinse intre 50 si 70 de euro si sunt foarte asemanatoare. In ceea ce priveste functiile, nu exista nimic foarte original. Exista un scaner plat, precum si posibilitatea de a imprima fara fir prin Wi-Fi. Daca aveti nevoie sa imprimati mult si rapid, nu este ideala… Daca, in schimb, doriti o imprimanta low-cost, aceasta este cea potrivita pentru dumneavoastra.

Sursa: https://www.frandroid.com/guide-dachat/684861_guide-imprimantes-jet-encre-laser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *