Hardware

Unul dintre acele momente cand iti dai seama ca ai nevoie de acumulatori de laptop noi

Distribuie mai departe

acumulatori pentru laptopE unul dintre acele momente in care observi ca laptop-ul tau are dificultati in a se mentine pornit la fel de mult ca si inainte, cand totul mergea perfect. Un moment in care totul te supara, cand ai nevoie de laptop ca sa rezolvi ceva urgent, iar acesta se hotaraste sa nu mai porneasca si sa nu te mai sustina asa cum o facea alta data. Nu poate fi vina ta, pentru ca l-ai incarcat in mod constiincios si abia l-ai deschis, de putin timp. E acel moment in care te infurii si ajungi la concluzia ca ai nevoie de acumulatori de laptop noi.

Daca stai sa te gandesti, nu ai de ce sa te infurii, pentru ca bietul laptop nu are nicio vina. Ci vina este, probabil a ta, pentru ca nu te-ai gandit in tot acest timp de cand el te slujeste sa ii achizitionezi macar un acumulator nou, sau macar sa te gandesti ca poate vei avea nevoie de el pentru a avea energie de rezerva, stocata pentru astfel de momente.

Majoritatea acumulatorilor se uzeaza la un moment dat si nu mai dau acelasi randament ca la inceput, atunci cand erau noi si puteai sa faci orice, pentru ca dadea exact atat cat te asteptai. Nu e nimic mai frustrant decat sa ajungi intr-un moment in care nu mai poti sa faci nimic pentru ca nu ai o priza la indemana, iar bateria tocmai ti s-a terminat. Atunci iti doresti sa fi fost ceva mai precaut atunci cand a dat prima data semne de uzura si sa fi cumparat din timp acel acumulator.

Insa acum e prea tarziu pentru regrete, asa ca primul lucru cand ajungi acasa dai click aici sa cumperi cel putin doi acumulatori noi, unul ca sa il schimbi pe cel deja mult prea uzat si unul de rezerva, care sa stea mereu incarcat si care sa iti ofere un backup de nadejde. Iar dupa ce te vei fi obisnuit sa ai mereu backup vei vrea sa ai mai multe surse. Insa pana atunci esti determinat sa ii sfatuiesti pe toti cei pe care ii cunosti si folosesc, la fel ca si tine, laptop-ul peste tot, sa nu se lase fara un acumulator de laptop de rezerva, ca sa nu aiba probleme asa cum ai patit tu.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *