Hardware

Xiaomi Smart Band 7: un cadou accesibil pentru cei dragi de Craciun

Distribuie mai departe

Cu un ecran mai mare si functii mai numeroase, cea mai recenta bratara inteligenta oferita de Xiaomi reprezinta accesoriul ideal pentru toti cei care cauta sa se mentina in forma. Costa doar 46 de euro spre deosebire de pretul de lansare de 69.99 euro.

Bratara inteligenta reprezinta accesoriul ideal pentru toti cei care vor sa isi monitorizeze activitatea sportiva dar si starea de sanatate. Actualmente, aceste accesorii sunt dotate cu o multime de functionalitati, uneori ajung sa fie similare cu un smartwatch. Smart Band de la Xiaomi este dovada vie in acest sens.

Ce propune Xiaomi Smart Band 7?

– Un ecran OLED mai mare, de calitate inalta;
– Masuratori de sanatate precise si o monitorizare eficienta a activitatii sportive;
– O autonomie solida;

Cu un pret de lansare de 69,99euro, o poti gasi acum la un pret mai accesibil, la doar 46 de euro.

Band 7 reia functiile principale ale modelului Band 6. Pastreaza designul oval discret, de culoare neagra. An de an, Xiaomi mareste ecranul bratarilor inteligente pe care le lanseaza pe piata. Smart Band 7 dispune de un ecran de 1,62 de inchi (in timp de Band 6 avea un ecran de 1,56 de inchi) si profita de aceeasi rezolutie de 326ppp.

Acest ecran mai mare este mai confortabil pentru afisarea notificarilor. Regasim si modul always-on, ceea ce face ca ecranul sa ramana mereu pornit. Dimensiunile sunt reduse, cantareste doar 13,5 grame.

Autonomia anuntata este de 14 zile datorita bateriei de 180 mAh. Aceasta bratara este dotata cu o functie care masoara saturatia oxigenului. Pe langa aceasta functie, utilizatorul isi mai poate monitoriza calitatea respiratiei in timpul somnului, nivelul de stres si multe alte functii interesante in special pentru cei care fac sport.

Sursa: https://www.frandroid.com/bons-plans/1561762_xiaomi-smart-band-7-le-cadeau-vraiment-pas-cher-pour-vos-proches-a-noel

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *