Care sunt cele mai bune modele de imprimante multifunctionale?
2 mins read

Care sunt cele mai bune modele de imprimante multifunctionale?

Pentru ca mai are multe de spus si de demonstrate, imprimanta multifunctionala cu scanner inca mai este foarte utila la noi acasa. Care sunt insa cele mai bune modele de imprimante multifunctionale pe care sa le alegi?

Si in 2022, inca ni se mai cer o multime de demersuri administrative si copii pentru anumite documente. Si chiar daca aplicatiile pentru a scana un document de pe telefonul smartphone au facut mari progrese, un scanner traditional inca mai este cea mai buna solutie pentru a scana documente sau poze.

Canon PIXMA TS5351: cea mai buna imprimanta compacta si polivalenta. Este un model extrem de compact, cel putin atunci cand nu este folosita. Numeroase elemente care se pot ascunde in structura sa trebuie sa fie desfacute inainte de folosire. Este vorba despre o imprimanta multifunctionala foarte polivalenta.

Calitatea de imprimare este corecta. Este deci o buna alegere la un pret mediu, cu o functie Wi-Fi care seduce mai ales prin dimensiunea sa redusa.

HP Envy 6230- pentru cei care nu vor sa se complice. Imprimi doar din cand si nu vrei sa investesti prea mult intr-o imprimanta multifunctionala? In acest caz, acest model este cea mai buna alegere. Are o estetica foarte clasica si este destul de impozanta.

In ceea ce priveste functiile sale, nimic original. Calitatea de imprimare este destul de buna. Daca ai nevoie insa sa imprimi rapid si mult nu este cea mai buna optiune.

Epson Ecotank ET-3750, pentru cei care imprima mai mult. Este un bun model de imprimanta laser mutifunctionala care se poate folosi mai ales la birou. Aici traditionalul cartus este inlocuit de 4 rezervoare pe care le poti incarca chiar tu. Rezultatul – un cost pe pagina extrem de mic. Epson propune chiar si un serviciu Ready Print nelimitat la cele mai bune preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *