Imprimante

Cele mai bune imprimante 3D

Distribuie mai departe

Imprimarea 3D este o metoda de a converti orice fisier digital intr-un obiect real 3D. Putem folosi software-uri CAD, putem scana orice obiect pe care am dori sa il avem in realitate sau putem descarca usor orice fisier de pe internet. Obiectele imprimate sunt formate din mai multe straturi de material de imprimanta. Imprimarea 3D a fost influenta buna in diferite industrii, cum ar fi cea medicala, stiinta, inginerie, industria aerospatiala, educatie si multe altele.
Nu toate imprimantele 3D folosesc aceeasi tehnologie, imprimantele difera una fata de cealalalta dar functia principala este sa aduca obiectul in realitate. Vorbim despre cateva imprimate 3D care pot fi ideale pentru oricine. De la imprimante 3D de casa, care sunt ideale pentru incepatori, imprimante mai ieftine, pana la imprante 3D, care pot produce obiecte mari.
MakerBot Replicator+
MakerBot Replicator+ este succesorul imprimantei populare, MakerBot are aplicator 3D dar versiunea noua a fost imbunatatita total. Asta inseamna ca Replicator+ este mai rapida si mai silentioasa decat versiunea anterioara. Aceasta imprimanta 3D de masa este scumpa, dar ofera calitate excelenta si foloseste fir de 1.75 mm de acid polilactic. Este ideala si pentru folosirea de acasa, pentru hobby-uri daca ne permitem o versiune mai scumpa.
XYZprinting da Vinci Mini
Daca iti cauti o imprimanta 3D de buget, cea mai buna alegere este da Vinci Mini. Este cel mai accesibil mod ca sa incepi sa te ocupi cu imprimare 3D si este cea mai simpla de folosit. Aceasta imprimanta este usor de folosit, nu ocupa mult loc si imprima obiectele in calitate impresionanta.
Ultimaker 2+
Ultimaker 2+ ofera calitate uimitoare de imprimare, asta o face sa fie una dintre cele mai bune imprimante 3D profesionale. Este incredibil de precisa la imprimare 3D si poate reproduce obiecte 3D in cantitate mare. Este foarte scumpa si nu este alegerea ideala pentru incepatori dar este un aparat profesional.
Formlabs Form 2
Este o alegere excelenta pentru pasionatii care nu isi doresc sa cheltuieasca multi bani pentru o imprimanta 3D. Are un design frumos si poate fi conectata la calculator cu USB, Wi-Fi si ethernet. Nu are calitate perfecta de imprimare 3D, dar tinand cont de pret, este un aparat bun si ieftin pentru incepatori.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *