Imprimante

Lexmark Go Line, secretele noii game de imprimante Lexmark

Distribuie mai departe

Aceasta gama de imprimante Go Line de imprimante multifunctionale a fost creata de catre Lexmark bazandu-se pe cunostintele sale in domeniu si este special conceputa pentru marile companii, aplecata asupra nevoilor PME/TPE.

Noua categorie de imprimante multifunctionale laser Lexmark Go Line permite un raspuns adecvat cererilor in termeni de impresionare a companiilor pentru structurile de tip PME/TPE. Produse compacte, usor de folosit, care permit o impresie de calitate cu garantia unui material fiabil.

Garantie de 4 ani pentru imprimantele Go Line.  Produsele de la Lexmark care beneficiaza de 4 ani sunt recomandate de Busiboutique datorita acestei garantii extinse. Real gaj de fiabilitate a imprimantelor Lexmark, aceasta garantie extinsa de patru ani iti aduce o anumita liniste, profitand totodata de calitatea si performanta imprimantei tale.

Descopera noua gama Lexmark Go Line. Aceasta gama noua propune un produs pentru fiecare nevoie in parte, fie ca este vorba de un utilizator debutant, fie este vorba despre un utilizator profesionist. Fie ca vrei sa scoti hartii alb negru, color, sa fotocopiezi, sa scanezi, o imprimanta Go Line raspunde la multe nevoi. Produsele Go Line se bazeaza pe expertiza Lexmark construita de mai multi ani. Gama Lexmark Go Line combina fiabilitate si securitate profesionale intr-un format adaptat micilor structuri garantand rapiditate, tarife competitive si o utilizare facila. Descopera caracteristicile fiecarei imprimante Lexmark in parte si alege-o pe cea potrivita nevoilor si cerintelor tale.

Spre exemplu, imprimanta multifunctionala Lexmark Go Line profiti de o imprimanta completa cu o multime de functionalitati – fotocopiere, scanner, imprimare si fax pe anumite modele. Imprimante compacte sau mai performante, gama larga de imprimante Lexmark Go Line iti permite sa gasesti produsul corespondent nevoilor tale.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *