Jocuri

Ce jocuri apar in 2012!

Distribuie mai departe

Vreau sa va prezint un articol despre ce jocuri noi vor aparea in acest an. Bineinteles ca nu o sa le notam pe toate, pentru ca sunt o multime, insa o sa spun cateva lucruri despre cele mai importante.  Asadar, avem de la EA Games si Konami celebrele jocuri din seria Fifa si Pes, care ne promit o imbuntatatire majora pentru noua versiune.

In Fifa vom avea cateva imbunatatiri care nu tin neaaparat de gameplay :

– Virtual Pro Attribute Boosts;
–  Career Mode Super Scout Credits;
–  FIFA Ultimate Team Coin Boosts;
–  Extra matches in Head to Head Seasons mode.

De ce fac cei de la EA asta ? Raspunsul este simplu, din dorinta de a castiga ceva mai multi bani. Modul online se va schimba cu totul, utilizatorul va trebui sa achizitioneze puncte cu bani pentru a putea a-si continua cariera.

Pe langa online, vor mai fi introduse si cateva elemente in grafica care vor imbuntati mult noul ‘look’ Fifa 13.

De partea cealalta japonezii de la Konami ne promit imbunatatiri majore la toate capitolele noului joc, Pro Evolution Soccer 2013. Grafica va fi partial schimbata, gameplay-ul va fi mult mai simplu, jucatorul va avea libertate si va trebui sa decida singur toate fazele. Animatile vor fi peste 80% reale, unul dintre cei mai apreciati fotbalisti ai momentului, Cristiano Ronaldo a alergat pentru ca dezvoltatorii Konami sa-i prinda toate miscarile.

Un alt joc foarte iubit si asteptat de gameri este Grand Theft Auto 5 (GTA 5) care ii va lasa cu gura cascata pe fani. Cei de la Rockstar promit multe noutati. Personajul va putea merge iar la sala, iar in functie de cat mananca sau cate exercitii face, fizicul lui va fi influentat. Poveste se va desfasura in orasul Los Santos, celebra copie a Los Angelesului.

Pe langa acestea 3 care sunt capul de afis al anului mai avem o multime.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *