Jocuri

De ce ne plac jocurile cu impuscaturi

Distribuie mai departe

Jocurile online cu impuscaturi sunt considerate o sursa foarte buna de eliberare a stresului

Multe persoane considera ca prin faptul ca iti impusti inamicii vei scapa de nervozitate si furie. Exista o foarte mare varietate de jocuri de actiune disponibile, atat pentru PC, console cat si jocuri ce se pot juca online fara a necesita instalare, acestea din urma devenind din ce in ce mai populare.

Evolutia consolelor precum Playstation fac toate parte din succesul si popularitatea jocurilor cu impuscaturi online. Jocurile online sunt preferate fiindca sunt interactive si nu necesita instalare. Nu necesita nici un computer performant, lucru ce permite multor persoane ce lucreaza la birou sa profite de aceste jocuri atunci cand au mai mult timp liber la dispozitie. Shooter-ele sunt vazute ca jocuri atat de actiune cat si de aventura, fiindca la baza lor, pe langa impuscaturi, sta si explorarea. Majoritatea acestor jocuri au luat nastere in special dupa filmele de actiune renumite, precum Rambo, Terminator sau multe altele. Succesul acestor filme s-a transpus mai departe in succesul jocurilor online. Orice copil ce il are idol pe Rambo ar dori sa intre in pielea personajului, iar un astfel de joc ii indeplineste in mare parte dorintele.

Cei care se bucura de aceste jocuri sunt pusi in tot felul de situatii – batai corp la corp, impuscaturi, curse cu autovehicule – toate in acelasi joc, lucru care ii entuziasmeaza si in cele din urma le ofera placere. Unele jocuri cu impuscaturi presupun si rezolvarea anumitor mistere sau puzzle-uri, impuscarea in timp ce mergi – lucru care presupune o coordonare foarte buna.

Jocurile cu impuscaturi acopera mai multe categorii, fiindca de multe ori esti nevoit sa impusti inamici in timp ce conduci o masina, cand pilotezi un avion sau cand mergi cu motocicleta prin padure.

Shooter-ele care sunt foarte populare in ziua de azi sunt cele ce necesita instalare in computer si care de multe ori necesita un computer performant. Printre acestea se numara si seria Far Cry sau seria Call of Duty, insa acestea sunt niste jocuri destul de complexe care necesita pe langa un computer performant si destul timp. Ca alternativa la aceste jocuri se gasesc o multitudine de site-uri ce ofera jocuri cu impuscaturi online precum Jocuricu.org, jocuri care desi nu au aceeasi calitate grafica sunt totusi destul de interesante.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *