Jocuri

Inca te mai joci The Sims? Iata ce iti rezerva The Sims 5!

Distribuie mai departe

Stim de cateva saptamani ca EA a lansat dezvoltarea The Sims 5. Intr-un showcase difuzat online marti, dezvoltatorul Maxis, care colaboreaza cu editorul american, a spus mai multe despre acest nou opus.

Am aflat mai intai ca poarta numele de cod Project René. De ce? EA spune ca este un titlu menit sa evoce cuvinte precum reinnoire si renastere si astfel „ reprezinta angajamentul reinnoit al dezvoltatorului fata de viitorul stralucit al The Sims ”.

The Sims 5: spre mai multa libertate pentru jucatori?

De asemenea, ar trebui sa fie clar de la inceput ca jocul se afla abia in fazele incipiente ale dezvoltarii sale. In mod clar, probabil ca nu ar trebui sa ne asteptam la o lansare timp de cativa ani daca ne bazam pe standardele din industrie.

In timpul acestei retransmisii, Maxis a oferit insa detalii pretioase spectatorilor nerabdatori. Astfel, noul joc va oferi o personalizare sporita a experientei. Prin urmare, va fi posibil sa schimbam culorile, forma si dimensiunea obiectelor cu care interactionam. O libertate sporita va fi oferita si in deplasarea acestuia din urma cu o modernizare a celebrului sistem de retea propus pana acum.

Alte informatii importante dezvaluite in timpul acestui live: The Sims 5 va fi accesibil in multiplatforma si multiplayer. In mod clar, va puteti continua jocul pe mai multe dispozitive. Unii cred ca acest lucru ar insemna ca jocul va fi free-to-play, dar acest lucru nu a fost confirmat de EA.

Daca zvonurile sunt insistente pe acest subiect, este in principal pentru ca este modelul ales de studio pentru legendarul sau joc The Sims 4 care a fost recent disponibil gratuit. Ceva care sa trezeasca interesul pentru acest titlu. De asemenea, stim ca multi jucatori au repornit un joc recent.

Va fi, asadar, necesar sa ai rabdare inainte de a putea juca The Sims 5. Cu toate acestea, Maxis a facut promisiunea ca, designul noului opus se va face in colaborare cu comunitatea de fani care isi vor putea da cu parerea si impartasesc sentimentele lor de-a lungul timpului.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *