Jocuri

Jocurile, o modalitate placuta de a te relaxa.

Distribuie mai departe

Intr-o epoca a vitezei si a internetului, una dintre modalitatile de relaxare cele mai indragite atat in randul copiilor cat si in randul persoanelor adulte sunt jocurile.

Jocurile, in special cele online, pe langa faptul ca ne ajuta sa scapam de stresul cotidian, ajuta si la dezvoltarea unor abilitati, mai ales in cazul copiilor, fiind extrem de educative.

Fie ca vorbim de jocuri de strategie, care ne stimuleaza la maximum neuronii, fie ca vorbim de shootere, care ne potolesc setea de adrenalina, sau de celebrele simulatoarele auto, jocurile fac parte din viata multora dintre noi.

Potrivit specialistilor, anumite categorii de jocuri chiar sunt indicate pentru copii si adolescenti, dezvoltandu-le capacitatea de concentrare, atentia distributiva si, de ce nu, spiritul competitiv, atat de necesar in „jungla” care a devenit comunitatea in care traim.

Cele mai populare, atat in randul copiilor care abia incep sa desluseasca tainele alfabetului, cat si in randul adolescentilor sunt jocurile cu masini. Indiferent ca vorbim de curse nebunesti pe marile sosele ale lumii, sau pe circuite celebre de Formula 1, fie ca vorbim de jocuri cu parcari, sau jocuri camioane, acestea sunt extrem utile ajutandu-i, dupa cum am mai spus, sa isi dezvolte o serie de abilitati.

Probabil cele mai apreciate jocuri sunt acelea disponibile pentru consolele specializate, gen xBox, Wii sau playstation, oferind sezatii tari extrem de realiste, rezultat al unor ani si ani de cercetari din partea specialistilor. Pe aceasta nisa competitia este una acerba, sumele investite fiind de ordinol zecilor de miloane de dolari. Rasplata este insa una pe masura: veniturile realizate pe aceasta nisa sunt unele fabuloase, dar cea mai mare multumire satisfactia ca gamerii se mai dezlipesc de consolele de joc.

Ce ne facem insa daca nu avem totusi posibiliatea de a achizitiona un asemenea gadget, sau aflandu-ne la serviciu untr-o scurta pauza, timpul nu ne permite un asemenea rasfat?

Solutia este extrem de simpla: daca avti o coneziune stabila la internet, exista o multitudine de pagi web care va ofera gratuit posibilitatea sa jucati direct in browser jocul preferat. Asa ca -> google -> Search-> Play.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *