Jocuri

Netflix Gaming- doua noi titluri ajung in catalog

Distribuie mai departe

Disponibil de ceva vreme, noul Netflix Gaming, doar pe Android, Netflix Games propune abonatilor platformei de streaming sa joace jocuri pe mobil direct, prin intermediul aplicatiei oficiale a platformei.

Iata care sunt cele doua titluri noi care se alatura catalogului.

Asphalt Extreme si Bowling Ballers

Disponibil deja, jocul Asphalt Xtreme este primul titlu adaugat in catalog de Netflix Games. In meniu- vei putea participa la curse frenetice. Astfel ca vei cobori dune, vei strabate canioane, vei derapa sau bloca prin noroi si depasi adversarii pentru a ajunge la linia finala si a castiga diferitele curse Asphalt Xtreme. Jocul este disponibil din 2016 pe mobil si a fost destul de bine primit de comunitatea de jocuri. Iti permite sa conduci multe vehicule, cum ar fi SUV-uri, buggy-uri sau chiar camioane Monster in peisaje minunate, de la desertul Gobi pana la jungla Phuket.

Al doilea titlu este, Bowling Ballers, un joc oarecum mai special care se indeparteaza de jocurile traditionale de bowling pentru a se orienta putin mai mult catre genul runner. Trebuie sa-ti arunci mingea si sa o faci sa mearga cat mai departe, evitand toate capcanele si incercand sa dobori cat mai multe bile cu putinta. Bowling Ballers este un joc dezvoltat special pentru Netflix de Frosty Pop (un studio care a dezvoltat deja jocurile Teeter Up si Shooting Hoops pentru platforma).

Un joc League of Legends este si el pe drum!

Dupa succesul urias al seriei Arcane (al carui sezon 02 a fost deja comandat), Netflix se pregateste sa lanseze un joc muzical in universul League of Legends. Hextech Mayhem va fi un runner muzical care ar trebui sa ajunga foarte curand in catalogul de Jocuri Netflix pentru toti abonatii platformei fara costuri suplimentare.

Pana in prezent, Netflix Games are deja cinci jocuri cu Stranger Things: 1984, Stranger Things 3, Shooting Hoops, Card Blast si Teeter Up.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *