Calculatoare

MacBook Pro: ultimele zvonuri evoca procesoare Apple M1 Pro si M1 Max

Distribuie mai departe

In urmatoarea perioada vom avea ocazia sa descoperim noile modele MacBook Pro. Chiar daca numeroase au fost zvonurile aparute cu privire la noile modele, putine au fost informatiile “sigure”. Iata cele mai recente zvonuri.
Apple urmeaza sa tina o conferinta oficiala pe data de 18 octombrie in cadrul Apple Event, un eveniment care va avea loc dupa 15 zile extrem de incarcate. Vom descoperi impreuna cu Apple noile MacBook Pro de 14 si 16 inchi.

Procesoare M1 Pro si M1 Max

Mark Gurman se pare ca este de fiecare data anticamera comunicarilor oficiale facute de Apple, atat de informat pare acest jurnalist de fiecare data. De data aceata a evocat un MacBook Pro de 14 si de 16 inchi, insotite de o eventuala reinnoire pentru Mac Mini. Aceste dispozitive noi urmeaza sa fie dotate cu doua procesoare noi, Apple M1 Pro si M1 Max.

In cadrul unui newsletter, Power On, a explicat faptul ca un dezvoltator a detectat cele doua nume intr-un cod de aplicatie. M1 Pro si M1 Max ar trebui sa aiba pana la 10 nuclee, vom regasi aceeasi combinatie de nuclee puternice asociate cu doua nuclee de inalta eficienta pentru efectuarea unor sarcini mai putin complexe si avand drept principal obiectiv economisirea de energie.

In plus, doua declinari urmeaza sa fie disponibile, una cu 16 si una cu 32 nuclee in interior.

Un breton ca la iPhone

In ceea ce priveste designul noului MacBook Pro…se pare ca acesta va arbora un breton, la fel ca iPhone X in 2017. In mod straniu nu avem FaceID, Touch ID ramanand modalitatea biometrica de a debloca laptopul. Acest breton urmeaza sa gazduiasca o camera foto si un senzor de luminozitate, pur si simplu. MacRumors evoca in egala masura acest breton precum si rezolutiile de14 si de 16 inchi.

Vom afla cu siguranta mai multe in viitorul apropiat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *