Monitoare

Samsung a realizat un monitor super-ultrawide cu care probabil cel mai puternic computer de jocuri nu poate tine pasul

Distribuie mai departe

Nu poti spune in fiecare zi ca un monitor de computer este prea puternic pentru un computer.
Insa astazi este una dintre acele zile: noul monitor ultra-ultrawide Odyssey G9 de la Samsung are specificatii atat de ridicate incat nici cele mai puternice PC-uri de jocuri nu vor putea sa tina pasul cu acesta.

Este ca doua ecrane blocate intre ele, ceea ce inseamna de doua ori mai multa munca pentru computer. Dar am vazut asta inainte si nu este o afacere atat de mare, incat computerul care alimenteaza placile grafice a devenit din ce in ce mai puternice.

In afara de designul sau alb lucios, ceea ce diferentiaza monitorul Odyssey G9 este cat de multe cadre pe secunda (fps) poate afisa. Intr-adevar, cu cat mai mult fps cu atat este mai bun la jocuri, deoarece inseamna un gaming mai usor si chiar un avantaj competitiv in unele cazuri. Iar jucatorii si companiile de monitorizare par multumiti de gama de 144 fps pentru pasionati si profesionisti.

Insa Samsung pare sa vrea intentionat sa faca ca PC-ul dvs. sa para insuficient si dotat cu capacitatea G9 de a juca jocuri la 240 fps.

Raportul de aspect al lui G9 este 32: 9, care este exact doua monitoare standard 16: 9 unul langa altul. Avantajul principal cu monitoarele G9 si alte super-ultrawide 32: 9 este ca nu exista nici o bordura, care ruleaza pe mijlocul ecranului, asa cum obtineti doua monitoare individuale. Deci, de la sine, G9 cere de doua ori puterea de la computer, cel putin in timpul rularii unui joc.

G9 foloseste un panou de afiaare VA, echilibrat pentru jocuri. Are un timp de raspuns de 1 milisecunda pe care unii jucatori il apreciaza pentru jocurile cu ritm rapid. Combinati acest lucru cu rata de refresh 240 G9, care poate afisa jocuri la 240 de cadre pe secunda (fps), si aveti un monitor incredibil de rapid, neted si cu dimensiuni foarte impecabile.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *