Mouse-uri

Mouse-ul wireless pentru jocuri Lenovo Legion M600 promite o durata de viata a bateriei de pana la 200 de ore

Distribuie mai departe

Inainte de lansarea oficiala a CES 2020 pe 7 ianuarie, Lenovo a anuntat doua mouse-uri de jocuri, Legion M600 wireless si Legion M300 RGB, care vor ajunge in magazine in iunie.

Legion M600 este echipat cu un senzor optic PixArt 3335, care accepta sensibilitati de pana la 16.000 de puncte pe inch (DPI) si este „capabil sa aiba viteze de reactie de pana la 400 de centimetri pe secunda fara sa sari”, a spus Lenovo in anunt. Acest senzor este asociat cu o rata de votare de 1.000 Hz, astfel incat perifericul wireless poate oferi urmarire si latenta comparabila cu cele gasite la omologii sai.

Lenovo a echipat, de asemenea, Legion M600 cu un port USB-C care „permite pana la 10 ore de viata a bateriei cu cinci minute de incarcare si pana la 200 de ore de viata a bateriei atunci cand este complet incarcat”. Avand in vedere mouse-ul nostru preferat de jocuri wireless, Razer Basilisk Ultimate este specificat timp de 100 de ore, o durata de viata a bateriei de 200 de ore este destul de buna. Asta inseamna ca Legion M600 poate rivaliza cu mouse-uri cu fir fara a solicita oamenilor sa cumpere un mousepad de incarcare wireless separat sau altele asemenea.

Cu toate acestea, exista cateva avertismente atunci cand vine vorba de baterie, Lenovo a spus ca mouse-ul poate ajunge pana la 200 de ore de redare non-stop … daca tot iluminatul este stins. Nu este ceva neobisnuit pentru accesoriile luminate RGB, dar pentru persoanele care nu pot juca decat daca echipamentul lor se trezeste in stralucirea unui curcubeu artificial, este ceva la care sa te gandesti. De asemenea, este nevoie de trei ore pentru a incarca chiar si cu portul USB-C Rapid Charge.

Legion M600 are un design ambidextru, cu opt butoane impartite intre partile sale stangi si cele drepte. Lenovo a spus ca acele butoane sunt „ultra-precise” si ca „micro-switch-urile sunt bune pentru o viata de 50 de milioane de clickuri”. Suportul RGB pentru pana la 16 milioane de optiuni de culoare este prezent, de asemenea, luminile luminand roata de defilare si sigla pe suportul pentru palme. (Se presupune ca este gestionat prin intermediul Lenovo Legion Software.)

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *