Razer DeathAdder, un mouse gaming standard dar performant
2 mins read

Razer DeathAdder, un mouse gaming standard dar performant

Razer propune diverse game de accesorii care au ca scop imbunatatirea performantelor jucatorilor. Razer DeathAdder Essential se potriveste perfect in acest tipar. In plus, Amazon reduce pretul acestui mouse de gaming aproape la jumatate. Astfel, pretul a fost redus de la 39,99 euro la doar 20,99 euro.

Razer DeathAdder Essential poate ca nu este cel mai bun mouse de gaming de la Razer, dar nu este mai putin capabil pentru un mouse din gama medie. Cu caracteristici echilibrate, acest model confera utilizatorului precizie si viteza.

Punctele forte ale mouse-ului DeathAdder

Senzor optic de 6.400 DPI
Design minimalist si ergonomic
Durabil: pana la 10 milioane de clickuri

Un mouse sobru dar performant

In timpul sesiunilor de joc, viteza si capacitatea de reactie sunt esentiale pentru performanta. Cu un senzor optic de 6.400 DPI, Razer DeathAdder Essential functioneaza cu precizie si fara probleme la toate ratele de scanare. Acest lucru face diferenta in a iesi dintr-o situatie dificila intr-un joc. Ergonomia si cele cinci butoane Hyperesponse ale mouse-ului de gaming au fost concepute pentru a preveni oboseala degetelor in timpul orelor de joc.

Butoanele de pe DeathAdder Essential pot fi personalizate pentru a se potrivi dexteritatii si usurintei de utilizare a utilizatorului. In mod similar, rotita este cauciucata si texturata. Acest lucru ii sporeste controlul si ii imbunatateste aderenta. Desi iluminarea RGB este doar verde, aceasta ofera cateva indicii vizuale in timpul sesiunilor si confera mouse-ului o anumita pozitie.

Performante onorabile pentru un mouse abordabil

Razer a conceput un program dedicat pentru a duce performanta tuturor mouse-urilor sale de gaming la un nivel superior. Cu Synapse, jucatorul are control asupra diferitelor setari. Aceasta variaza de la sensibilitatea butoanelor la nivelul de iluminare din spate si pana la cartografierea comenzilor. Mai mult, utilizatorul poate salva setarile efectuate printr-un profil dedicat.

Sursa: https://www.frandroid.com/bons-plans/1557888_razer-deathadder-essential-une-souris-gaming-a-moitie-prix-cest-plus-quune-affaire

Lasă un răspuns