Programe

Care sunt cele mai bune programe pentru a personaliza Windows 10

Distribuie mai departe

Inca de la aparitia sa, sistemul de operare Windows 10 a sedus numerosi utilizatori, datorita numeroaselor functionalitati oferite si nu numai. Pe langa o interfata deosebit de atractiva, beneficiaza de o excelenta organizare a optiunilor ceea ce ii permite oricarui utilizator sa profite la maxim de ce ofera. Insa, unele persoane isi doresc ca Windows 10 sa fie organizat in functie de nevoile lor. Pentru asta, exista unele programe pentru a personaliza Windows 10, la indemana oricui.

Winaero Tweaker

Acest program special creat pentru a personaliza Windows 10, al carui instalare nu este obligatorie, este o unealta excelenta. Este complet gratuit si este accesibil de pe web. Il poti folosi pentru Windows 10 dar si pentru versiunile precedente de Windows. Diferitele sale optiuni variaza de la o versiune de Windows la alta. Winaero este un program care permite optimizarea organizarii fisierelor, afisarea meniului contextual si numeroase alte functionalitati.

Ultimate Windows Tweaker 4

Ultimate Windows Tweaker 4 ofera o multime de posibilitati de personalizare pentru Windows 10, accesibile din setari. Simplifica utilizarea de pe PC datorita diferitelor optiuni oferite. Este o unealta extrem de practica in materie de organizare a fisierelor care merita sa fie incercata. Este unul din cele mai apreciate programe in termeni de structurare personalizata.

Launchy

Disponibil gratuit, Launchy iti permite sa castigi timp, iti permite sa iti gestionezi fisierele in functie de nevoile tale. Raspunde la combinatia de taste ALT+Space sau poate fi consultat din orice folder. Dispune de numeroase optiuni si este extrem de usor de folosit.

Rainmeter

Cu Rainmeter intra in joc imaginatia ta deoarece iti poti crea propria interfata, in functie de gusturile tale. Rainmeter iti prezinta o varietate de unelte pe care le poti folosi pentru a organiza interfata pentru Windows 10. Ii ofera utilizatorului o idee clara cu privire la aplicatiile personalizabile. Rainmeter este un program care iti permite sa iti revizuiesti talentele de designer.

Sursa: https://10listes.com/personnaliser-windows-10/

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *